Mai­Kupon

Csapat játék klímás helyen, esti órákban, akár éjfélig is: Bowlingozz belbudán, a Novotelben 3 500 Ft helyett most
1 450 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fényesre polírozott pályák, a csillogó golyók, az Alfa holdbázis-szerű dizájn és a szépen koreografált mozdulatok: valljuk be, a bowling akkor is vonzó dolog, ha még életünkben nem zúztunk golyót tíz gyanútlanul ácsorgó kuglibábu közé, csak filmeken láttunk ilyet. Ha még nem próbáltad ezt a sportot, akkor most itt az alkalom, hogy engedj kíváncsiságodnak, ha viszont otthonosan mozogsz a bowlingpályák környékén, akkor tudod, mennyire jól jársz kedvezményünkkel.  A kupon tartalma: 2 főnek 2 játék, vagy 4 főnek 1 játék. Kb 45 perc a játék időtartam. Vegyél több kupont, érezd jól magad!! Fakultatív: Kellemes hűsítők a helyszínen. 
A nap mint nap karbantartott és legkorszerűbb automatikával ellátott pályákon nem csak a versenyzők, de a hobbijátékosok számára is érzékelhetően élvezetesebb a játék


Már az ókori görögök is úgy tartották, hogy aki nem jár bowlingozni, az vagy az istenekkel cimborál, vagy hülye. Periklész idejében, amikor az athéni demokrácia a virágkorát élte, a hivatalnokok választhattak: vagy havi bérüket kapják meg, vagy közpénzből elmennek egy egész napos bowling-partira. Mondani sem kell, hogy majdnem mindegyikük az utóbbit választotta.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20 / 9716965

Időpont egyeztetés kizárólag 17 óra után lehetséges.

Nyitvatartás: a kupon beváltható: H-V 17- 24 

 

Születésnapokra, céges rendezvényekre a kupon nem használható fel!!

 

Bővebben: www.novotelbowling.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Novotel Bowling
Cég
Retro Bowling KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Alkotás utca 63-67
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére