Mai­Kupon

Fitt test, tiszta tüdő! Spinracingelj sóbarlangban, hogy kívül-belül megújulj! Két alkalom egy áráért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél mozogni különleges környezetben? Sokan elmondhatják magukról, hogy kerékpároztak a szabadban, városban, de Te majd azt is elmondhatod, hogy sóbarlangban tekertél egy jót! Így nem csak alakodat formálhatod, hanem állóképességedet is növelheted, miközben tisztul a légutad!

 

 Mi a SpinRacing ?

Intenzitáskontroll
Az állóképességi edzések során, mint a Spinracing, alapvető fontosságú a megfelelő intenzitás megválasztása. Az edzés csak akkor lesz hatékony, ha az edzéscélnak megfelelő intenzitással edzünk. 
A megfelelő edzésintenzitást a pulzusszám célpulzustartományban való tartásával, azaz a pulzuskontrollal optimalizálhatjuk. A Spinracing metódus egyik legfontosabb ismérve a pulzuskontroll.

Légzéskontroll
A tüdőkapacitásunk optimális kihasználása, a megfelelő oxigénfelvétel mind a zsírégető, mind az állóképességfejlesztő edzések során döntő jelentőségű. Az emberek a hétköznapi életben gyakran rendkívül felszínesen lélegeznek. A Spinracing edzések során nagy súlyt fektetünk a tudatos, mély, egyenletes légzésminta kialakítására. A mély, tudatos légzés edzés során alkalmas az ellazulás, a tudatos pulzuskontroll és az elme megnyugtatására egyaránt.

Testkontroll-testtudat
A sportmozgások közben és a hétköznapi életben egyaránt nagy jelentősége van a testtartásunk, illetve az egyes tevékenységek mozgástechnikájának kontrolljára. A helyes testtartás és mozgástechnika az esztétikus megjelenés és mozgás alapfeltétele. A Spinracing edzéseken is nagy gondot fordítunk arra, hogy a résztvevők tudatosan alkalmazzák az izommunka során az izomfeszítés és ellazulás technikáit, elméjükben és izmaikban olyan beidegződések alakuljanak ki, amelyek esztétikus mozgás mellett effektív és sérülésmentes, preventív mozgásprogramot eredményeznek.

Mentális kontroll
Hogy mit gondolunk önmagunkról és a minket körül vevő világról, alapvetően befolyásolja boldogságunkat. Gondolataink óriási hatással vannak egészségünkre, szellemi és fizikai teljesítményeinkre. A Spinracing edzésen igyekszünk gondolatainkat teljes mértékben összpontosítani és rendezni. Kizárjuk a külvilág történéseit, igyekszünk tökéletesen a jelenbe hozni magunkat, a testünkre gyakorolt kontrollon (pulzus, légzés, testtartás) keresztül elérni azt, hogy elménk a nyugalom és ellazulás állapotába kerüljön.

 

.A fenti négy alapelv betartásával a Spinracing tökéletes testi és mentális edzésmetódussá válik. Olyan módszerré, amely a napjaink hajszolt és állandó egzisztenciális nyomás alatt élő emberének a megújulás és teljes fizikai, mentális feltöltődés lehetőségét kínálja

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy ember egy kupont vásárolhat saját célra, egyet ajándékba. 

Időpontegyeztetetés szükséges a +36 1 410-1670 vagy (06-70) 636-0033-as telefonszámon.

Pólus Fitness Sportközpont 1152 Bp.Szentmihályi út 131.- Pólus Center IV. kapu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pólus Fitness Sportközpont
Cég
Pólus Fitness Center Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére