Mai­Kupon

Lávaköves kényeztető masszázs felsőfokon most 6.990Ft helyett 2.490Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lávaköves masszázs nyugalmat és teljes pihenést biztosít, általa egy álomszerű állapotba juthatunk. A mozgások ritmusa és a kövek ereje a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő. 10 éves tapasztalattal rendelkezem.

A masszázs 60 perces!A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át.
Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez. A lávaköves masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia a vulkánikus tevékenység alatt keletkező bazaltkövekkel rendkívül hatékony. Ennek oka nem csak a felmelegített kövekben keresendő, amely lokális és kiterjedtebb változásokat okoz a szervezetben, de ugyancsak hatással van az energiaközpontokra és a szellemi egyensúlyra is.
 
Javítja a vérkeringést, segít az izmok ellazításában, enyhíti az izomfájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, stresszoldó hatású, javítja a vese kiválasztását. Felszabadítja az energiablokádokat, amelyek a szervezet diszharmóniáját eredményezik.
 
Nem ajánlott: szív- és érrendszeri megbetegedések esetében, magas vérnyomás esetén, tüdő- és légzésproblémáknál, egyes máj- és epebetegségeknél, húgyúti, bél- és bélrendszeri problémáknál, terhesség utolsó harmadában, illetve menstruáció idején

http://www.kenyeztetomasszazs.hu

 

  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos időpont egyeztetés szükséges!


A szolgáltatás H-P-ig 8-20h-ig vehető igénybe.


Bejelentkezés: 20/538-5112  Jázmin Krisztina


Kupon beváltó hely: 1133 Bp. Ipoly u. 3. II.em. 23-as csengő


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.


A kuponnal rendelkezőknek a további masszázsból is kedvezményt biztosítok!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Szolgálat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Ipoly utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére