Mai­Kupon

RAPID KARCSÚSODÁS! Kavitáció a kívánt testtájon+kompressziós méregtelenítés! 4 kezelés, 2 alkalom 32000Ft helyett 6900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha a has térfogat 80cm feletti, hasi, vagy alma típusú elhízásról beszélünk.A hasi zsírsejtek kedvezőtlenül befolyásolják az infarktus elleni védőfaktor szintjét.A kezelést kavitációs ultrahanggal kezdjük, mely forradalmasította a zsírsejtek megszűntetésében elért eredményeket.A zsírbontás hatékonyabbá tételéhez egy ananász-acerola szérumgélt használunk, mely
rugalmasítja, táplálja, feszesíti a bőrt.Végül jön a kompressziós kezelés, melyet egy thermo géllel folytatunk. A thermo  gél  zsírbontó, erőteljes hőfejlesztő hatása miatt. Segíti a víz elszállítását, serkenti a kollagén kiválasztását.A terméket arra fejlesztették ki, hogy fogyasszon speciálisan a has,
csípő és comb tájékán. Jótékony hatást gyakorol a hajszálerekre vadgesztenye tartalma miatt. Ezt a hatást kompressziós kezeléssel fokozzuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet és egyet ajándékba.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon, Sziklási Ibolyánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HolisticBeauty
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére