Mai­Kupon

🚌 Körutazás májusban a Káli-medencében, Monoszló-Köveskál-Szentbékkálla-Salföld-Kővágóörs. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek 12.990 Ft helyett 9.490 Ft, most fizetendő 1.420 Ft

Körutazás a Káli-medencében, buszos utazás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1420 FtTeljes ár:9 490 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Balaton-felvidék felszíne rendkívül változatos. A hegyek lábához karsztos mezők, dombok simulnak, területét sajátos hangulatú medencék tagolják. Ezek egyike a Káli medence, melyet Hamvas Béla a világ egyik legszebb tájának nevezett. A geológiai múlt számos emlékében gyönyörködhet itt az idelátogató. Vadregényes kőoromzatait tárja elénk a kapolcsi „Királykő” és a titokzatos Fekete-hegy. A medence keleti kapujában lenyűgöző látványt nyújt a „hegyestű” 15-20 m magas sziklaoszlopaival. Az itt létesített Geológiai Szabadtéri Bemutatóhelyen kiegészíthetjük földtani ismereteinket. A medence „kőtengerei” egyedülálló látnivalók. A Káli-medence egyedülállóan változatos felszínében több kilátópontról is érdemes gyönyörködni.Káli-medencei barangolásunkat a 160 fős Monoszlón kezdjük. A falu legszebb és legismertebb műemléke Árpád-kori temploma. Itt temették el Monoszlói Ladomér érseket, aki Kun László király támogatója volt. A templom legszebb része az 1978-ban feltárt és helyreállított gótikus kapuzata, béllettekkel, kőből faragott életfával. Monoszló határában látható a Balaton-felvidék egyik leglátványosabb természeti különlegessége, a Hegyestű. A négy és félszáz lakosú Köveskál ősi település. Különleges látnivalója az úgynevezett Városkút. Szentbékkállán láthatjuk a vidékre jellemző kőtengerek legszebb példáját, melyet kellemes sétával járunk be. Salföldön a Természetvédelmi Majorban őshonos magyar háziállatokat (rackajuh, bivaly, szürke marha) ismerhetünk meg. A település híres látnivalója az egykori pálos kolostor romja. A kolostort először 1263-ban említi oklevél. Mivel háborúk nem érintették a területet, a kolostor meglehetősen épen őrzi egykori formáját, ezért ma is meg lehet csodálni a közeli erdő mélyén. Ide lehetőség lesz lovas kocsival tenni egy kirándulást. Kővágóörs legnevesebb műemléke az evangélikus templom, valamint a Kerkápoly-ház, melyben az 1995-ben megnyílt tájház fogadja látogatóit.

Visszaérkezés 21 óra körül.

Belépő: kb. 4.500,- Ft/fő

A részvételi díj tartalma:

  • az autóbuszos utazás
  • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
  • a szervezés díját
Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. május 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2022 május 22. (vasárnap)

Most fizetendő 1.420 Ft, a fennmaradó 8.070 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás:6.00 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás:6.30 órakorA kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére