Mai­Kupon

Highligter tanfolyam, ahol megtanulhatod hogyan változtass vonásaidon műtét nélkül. A népszerű technika képzésre 35.000 Ft helyett 29.900 Ft-ért jelentkezhetsz a SminkAkadémiánál.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A highlighter technika nem véletlenül olyan népszerű pár ecsetvonással korrigálhatod arcvonásaidat! A plasztikai műtét már a múlté, ugyanis az arc árnyékolásával a tökéletes, ovális arcformához tudunk közelíteni.

Számos youtube videó témája a highlighter technika, viszont kellőképpen bonyolult hozzá, hogy ne lehessen megtanulni belőle. Ahhoz, hogy valóban jól használd az árnyékolást érdemes profi segítséget kérni. A kurzus 3 részből áll, ami során eljutsz a természetes árnyékolásig. Végigvesszük az arcod karakterisztikus vonásait és megbeszéljük, hogyan lenne érdemes kiemelni vagy elrejteni azokat. A profi alapozás után minden alkalommal teljes sminket készítünk, ill. kitérünk a sminkelés alapjaira is. 

A 3D sminktechnikával szinte átszabhatod az arcodat úgy, hogy mindehhez csak ecsetet és profi sminkeszközöket használsz. Ha magabiztosan használod a highlightert, árnyékolhatod az arcodat, eltüntetheted a tokát, kisebbítheted és egyenesebbé teheted az orrodat, nagyobbá a szemedet és kiemelheted az arccsontodat úgy, hogy még nem is használtál mást, csak alapozót! A profi alapozás után minden alkalommal teljes sminket készítetek és kitértek a sminkelés alapjaira.

A highlighter technikával el tudod tüntetni a tokádat, rövidítheted és kiegyenesítheted az orrodat, megnagyobbítani a szemedet vagy csontosíthatod az arcodat.

Az oktatás során profi eszközökkel (pl.:MAC,  Dior, Guerlain, YSL, Lancome .......termékek) dolgozunk.

A képzés kiscsoportban zajlik.

Az első alkalom 3x45 percet jelent, majd 6 x 45 perc következik, 3 alkalommal, amit előre egyeztetett időpontban tartunk

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után foglalj időpontot a tanácsadásra a +36/20-3791-822 telefonszámon.

A SminkAkadémia címe: 1073  Budapest, Dob utca 58.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SminkAkadémia
Cég
Prokop Kata e.v.
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Dob utca 58.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére