Mai­Kupon

Ha Neked is fontos az arcbőröd szépsége akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a legtrendibb Thermális RF arckezelést! Luxus kényeztető arckezelés Zuglóban 13.990 Ft helyett 5.200 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.300 Ft.

Luxus kényeztető arckezelés Zuglóban - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:13 990 FtElőlegben fizetendő:1300 FtTeljes ár:5 200 Ft63% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Thermális RF kezelés egy thermális arckezelő aplikátor, amely rendkívüli mértékben megnöveli az arc lifting, ránccsökkentő és arcfeszesítő kezelések eredményességét egy lazító, kellemes, kényeztető eljárással. Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását.

A rádiófrekvencia intenzíven felmelegíti a bőrszövetet, nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát, fokozza az oxigén eloszlását, így több oxigén szállítódik a kapillárisokból a zsírsejtekbe. A Thermális RF stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket és javítja az arc bőrének mikrokeringést.

A Thermális RF kezelés során a 2 MHz-es bipoláris rádiófrekvencia segítségével a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek serkenteni a kollagén-termelődést. A rost szerkezet intenzív stimulálása révén jóval tartósabb eredményeket érünk el. Kiváló hatásfokkal alkalmazható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre.Könnyen kezelhetjük a nehezen hozzáférhető és érzékeny arcterületek is(pl. szemkörüli, szájkörüli területek. 

 

A világ  leghatékonyabb  öregedésgátló megoldása! Csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat, egy kezelés időtartama kb. 35 perc alatt. 

A bőrápolási termékek csak a bőr felületére hatnak, de nem gyakorolnak valódi hatást a mélyebb bőrben lévő kollagénre, ezért nincs látható hatása a megereszkedett bőr javítására.

A kezeléshez megfelelő  szérum, hialuronsav vagy  kollagén  használata szükséges.

Megfordítjuk az öregedés hatásait!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon, hétvégén is felhasználhatod!

Minden eü szabályt betartva végzi a kezelést a szakember!

Most fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó  3.900 Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon tartalma: Luxus kényeztető Thermális RF arckezelés 

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  csak akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É.
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére