Mai­Kupon

Hogy érzed magad, miben segíthetek? Szabadban, szabadon! Két óra, ami csak rólad szól! 2 órás sétálós coaching a Margitszigeten vagy a Városligetben! Most kedvező áron 20 000 Ft helyett 8 000 Ft-ért! Most fizetendő: 2 400 Ft! Ajándékba adható!

2 órás sétálós coaching a Margitszigeten/Városligetben - Lelkiegészség (pl. pszichológia, asztrológia, kineziológia) kupon
Eredeti ár:20 000 FtElőlegben fizetendő:2 400 FtTeljes ár:8 000 Ft60% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha életedben elakadtál, megtorpantál, akkor egy lehetőséget szeretnék a figyelmedbe ajánlani, amit május hónapban a tavaszi hangulatába öltözködött Margitszigeten vehetsz igénybe és ajándékba is adhatod.Kinek ajánlom?

– Olyan élethelyzetekben (párkapcsolat, munkahely, család, önbizalomhiány, karrier stb…), ahol nehezen találod meg az utat a saját megoldásod felé. Ha több lehetőséged is van, akkor nehézséget okoz a lehetőségeid priorizálása és a döntéshelyzet.

Mit várhatsz tőlem?

2 x 1 órát, a csodálatos, hangulatos, Margitszigeten vagy a Városligetben, ami csak rólad szól. Az értő figyelmemet, amivel igyekszem meghallani és megérteni a problémádat és minden szakmai tudásomat hozzáadva hasznosan próbálok segíteni abban, hogy abból az élethelyzetedből együtt találjuk meg a te kiutadat.

Egy megrekedt élethelyzet hosszú távon nem tesz jót a mentális állapotunknak, egészségünknek. Vannak akik ilyen helyzetekből könnyen találják meg a kiutat és vannak, akik nehezebben. Amennyiben ilyen helyzetben lennél és szükségét érzed a segítségnek, akkor ez egy kiváló lehetőség lehet számodra. Két alkalom ritka esetben hozza meg a teljes megoldást, de hasznos lehet az elindulás szempontjából. Hiszek abban, hogy egy nehéz élethelyzetet mindenki képes megoldani, ha eléggé elhatározott a szándéka és hiszek abban, hogy ha ennek szükségét érzi, akkor ebben én támogatni tudom.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 2 órás sétálós coaching a Margitszigeten vagy Városligetben! Most kedvező áron 20 000 Ft helyett 8 000 Ft-ért!

Most fizetendő: 2 400 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

https://www.encelom.hu/

Ha van cél,akkor oda út is vezet.
Köszönettel Beke Gábor Life Coach - Életvezetési Tanácsadó
+36-30-081-9401

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beke Gábor Life Coach - Életvezetési Tanácsadó
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére