Mai­Kupon

Most megmutathatod milyen merész vagy! Itt a lehetőség, hogy te légy aki megmenti a világot, kidolgozza a nyerő stratégiát és győz a csatában! 50 % kedvezménnyel, paintball profi körülmények közt 10 fő részére 12.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Számítógépen már meguntátok? Legyetek aktív részesei a "háborúnak", dolgozzátok ki a nyerő stratégiát 9 különböző pályán!

Hamarosan itt a szülinap, vagy csak a haverokkal, ismerősökkel valami különleges szórakozásra vágytok? Esetleg céges rendezvényen gondolkodtok, de még nem tudjátok, hogy mi az ami igazán feldobná?

Gyűjtsetek csapatot, hogy 4 órányi felejthetetlen kalandban legyen részetek Magyarország egyik legjobb, legfelszereltebb és legváltozatosabb paintball pályáján a Paintball Hungary Kft. jóvoltából.Ha gondoltál egy merészet, és úgy döntöttél, hogy kipróbálod a paintballt, nincs más, minthogy rávedd barátaidat, ismerődseidet vagy kollégáidat, hogy tartsanak veled erre a kalandra. Végülis egyedül, csak nem szeretnél futkorászni és lövöldözni a több mint 6 hektáros pályán! Ezt hagyjuk meg Rambónak. 

1db Kuponnal 10-en vehettek részt ezen az igazán izgalmas, adrenalin fokozó játékban.

Lássuk mit is kínál a Paintball Hungary Kft. nektek :

szolgáltatások:

- komplett felszerelés (ruha, védőfelszerelés, "TIPPMANN 98" típusú félautomata játékfegyvert )

- technikai kiszolgálás:

- játékvezetés

- fegyvermester, javítás (gyors segítség vagy csere)

-felszerelés tisztítása, töltés

-öltöző

-tisztálkodási lehetőség (mosdó)

-pihenő helyiség

-ásványvíz (ezt folyamatosan visszük a játékosok után)

- WC

-biztosítás!

Az estleges extra igényeket (pl.: szendvics, üdítő, bográcsozás, barbecue) is szívesen teljesítjük, de ehhez előzetes egyeztetésre van szükség.

A pálya:

- több mint hat hektáron, különböző környezetben "harcolhattok".

Pályarészek:

1.Speed: A két csapat a pálya két végén felállított palánkok mögül indul. A csapatoknak csak annyit kell tenniük, hogy az ellenfél csapatát teljesen likvidálja. 

2.Labirintus: Ez egy fedett terület, ahol fa palánkokból építettünk fedezékeket, alagutakat és más meglepetéseket. A játék az épületen kívülről kezdődik; Itt sem bonyolítottuk túl a szabályokat és feladatokat. Ismét csak likvidálni kell az ellenfelet, viszont itt már sokkal nehezebb a dolgotok. Nem tudhatod, nincs-e az általad használt fedezék mögött az ellenfél csapatából valaki. 

3.Dzsungel: Itt mindenki megtanul rejtőzködni és csendesen közlekedni. Mert az élete múlhat rajta.A hideg is kiráz amikor majd reccsenni hallod a faágakat, és a levelek csörögnek a lábad alatt.

4.Fenyves: Ez a legnagyobb alapterületű pálya. Itt már zászlószerzésre megy a játék. Mindkét csapatnak kinevezünk egy bázispontot. Ezen a helyen elhelyezzük a zászlókat. Fel kell deríteni a terepet és megszerezni az ellenfél zászlóját. Fedezéknek használhatod az általunk felállított vagy a természetes fedezékeket is. Elfoglalhatod az őrtornyot és csak a fantáziádra van bízva, milyen lehetőségeket találsz még.Kisebb épületet is találsz a pályán, a hajdani lőszer raktárat.

5.Kábeldob: Szintén egy gyors pálya, ahol a figyelem és a taktika kap hangsúlyt.

6.Lövészárok: Nevéből is látszik a pálya lényege. A területen 200 méternél is hosszabb lövészárok lett kiásva. Sok egymásba nyíló árok van, de van jó néhány zsákutca is. Ezen a pályán mindkét játéktípus (zászlószerzés, utolsó emberig) is tökéletesen játszható. Nem csak árokban folyik a küzdelem, vannak felszíni fedezékek is. Jónéhány föld mellvéd és domb áll a játékosok védelmére.  A ráadás pedig egy kis épületecske, ahonnan elég sok bosszúságot okozhatsz ellenfeleidnek.

7.Konyha: Ez is egy kombinált pálya. A játékterületek "koronája"! Az épületnek legalább öt bejárata van, és rengeteg folyosó és helyiség található itt. Ezen a területen a játéktípusok mindegyike tökéletesen játszható. Szerintünk a legérdekesebb, amikor elrejtünk egy zászlót az épületben, és azt kell felkutatni, miközben még az ellenfelekre is oda kell figyelni. . Az épület méretéről csak annyit, hogy a legénységi és tiszti konyhát és étkezőjét is magábafoglalja. Ezen kívül sok raktárhelyiséget és mosdókat is. Kiváló fedezékeket nyújtanak mindkét csapatnak az étkezőrészben lévő átadópultok is. 

8.Szerelőcsarnok: igazán izgalmassá teszi, az az autóroncsokból és kábeldobokból készült fedezékek keveréke. Ezen a pályán egy-zászlós játékot szoktunk játszani; vagyis az a csapat nyer, aki hamarabb hozza ki a zászlót az épületből, egy megadott pontra. Tehát nem elég a többi játékosra és a szembenéző puskacsövekre figyelni. Meg kell keresni a zászlót és fedezni azt, amíg el nem juttatják a kijelölt pontra.

9.Legénységi szálló,tankmosó,őrtorony : Ahol az adrenalin uralkodik! Itt csak az maradhat életben, aki tökéletesen uralkodik a félelmein.

képek a pályáról: http://paintballhungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=54

A kedvezményes ár a paintball alapárra értendő, a fent leírtakat, szolgáltatásokat tartalmazza!

Festékgólyókat (lőszert) az ár nem tartalmazza, DE itt juthatsz hozzá legolcsóbban az országban! 9 ft/db.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges! ( Cserveny László: 0630/932-2202 / info@paintballhungary.hu)

1 személy több kupont is vehet! Arra figyeljetek, hogy 1 kuponnal 10 ember mehet paintballozni)

A kupon felhasználható: 2011.szeptember 15-ig.

Az akciós ár nem tartalmazza a festékgolyókat. Azt a helyszínen 9 ft/ db áron lehet megvenni.

Nyitvatartás, amikor lehet játszani: 

Hétfőtől vasárnapig, 08:00-kor kezdőthet az első játék, az utolsó játék látási viszonyok miatt 21:00 kor végződik.

Az ár 4 órás paintballra jogosít téged és barátaidat!

14 éven aluliaknak szülői engedély szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Paintball Hungary
Cég
Paintball Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2000 Szentendre, Kapisztrán jános utca 4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére