Mai­Kupon

Kézfej hatékony fiatalítása! Kezünk állandóan a figyelem központjában van és elárulja korunkat, így ápolása nagyobb figyelmet érdemel! A kezelés 5.200 Ft, melyből most fizetendő 1.300 Ft.

Kézfej fiatalítás - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:12 000 FtElőlegben fizetendő:1300 FtTeljes ár:5 200 Ft57% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kezünk állandóan a figyelem központjában van és elárulja a korunkat akkor is, amikor az arcunk már nem. Kezünkön csapódik le az összes környezeti ártalom vagyis a napfény, a vegyi anyagok, a szél, a kétkezi munka, a háztartási tisztítószerek, a szolárium roncsoló hatása. A károsító hatások eredményeként száraz petyhüdt, rugalmatlan elvékonyodott nap és öregségi foltos lesz a kéz. A kézbőr megfiatalítása a kézfejen lévő hajszáleresség és a kötőszöveti hiányosságok megszüntetését jelenti.A zuglói szalonba megérkezett egy modern esztétikai eljárás, amivel  megfiatalíthatjuk  az  arcot, nyakat, dekoltázst  és nem  utolsó  sorban  a  kézfejeket.
A vadonatúj technológiával működő Thermage rádiófrekvenciás készülék bizonyítottan hatékonyan veszi fel a harcot a ráncok és a bőrmegereszkedés ellen. A kezeléssel akár azonnali ránccsökkentést is el lehet elérni, mivel stimulálja az ehhez szükséges kollagén termelődését. Most a teljes kézfejen és az ujjaidon is hosszú időre visszakaphatod bőröd fiatalos küllemét, ami simábbá és feszesebbé válik. Sőt, még a kezed hámtakarója is láthatóan szebbé és puhábbá varázsolják ezzel a kivételes, non-invazív eljárással.

A kezelés hatásai:

- Feszesebb és tömörebb bőr

- A ráncok mélységének csökkenése, halványulása  

- Kézfej és ujjak látványos fiatalodása

A kezelés kb. 30 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 3.900 Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Sparnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére