Mai­Kupon

🚌 Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark, Bencehegyi-kilátó, sétahajózás. Egynapos buszos kirándulás júliusban 1 főnek 9.990 Ft helyett 7.790 Ft. Most fizetendő 1.200 Ft.

Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark, sétahajózás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:1200 FtTeljes ár:7 990 Ft20% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magyarország egyik legnépszerűbb üdülőhelye a Velencei-tó. Területe 26 km², a felület harmada nádassal borított. A napsütés hatására, valamint a sekély, átlagosan 1,5 m-es mélysége miatt Európa egyik legmelegebb tava: a víz hőmérséklete elérheti a 26-28 °C-ot is. A szomszédságában emelkedő Velencei-hegység hazánk egyetlen önálló őshegysége, melynek tömegét gránit alkotja. A hegység legmagasabb pontja a 352 m magas Meleg-hegy. A természeti látnivalók mellett építészeti, kultúrtörténeti emlékekben is gazdag e táj.Az utazás programja:

Első állomásunk a Pákozd-Sukoró Arborétum és Vadaspark. Velencei-hegység és a Velencei- tó között, a 160 méter magas Mészeg-hegy oldalában helyezkedik el. A kellemes, erdős-ligetes környezetben remek sétákat tehetünk a tanösvényen, a magas kilátótoronyból csodálhatjuk a széles panorámát, vadvirágos réteken piknikezhetünk. A 7,25 hektár területen testközelből figyelhető meg a dámszarvasok, a gímszarvasok, a japán szikák, a muflonok, a vaddisznók, ausztráliai emuk. Ezen kívül madárröptékben csodálhatjuk meg fácánok, pávák, gerlék egész sorát, megfigyelőpontokról gyönyörködhetünk récék, ludak különböző fajtáiban. Arborétum látogatás után buszra szállunk és megcsodáljuk a Bence-hegyi kilátóból a Velencei tavat. A különleges építménybe 118 lépcsőfok vezet fel, ahol 360 fokos panoráma tárul elénk. , nem csak az egész Velencei-tavat, hanem távolabb a Budai-hegységet, és a Vértes, sőt még a Bakony egy csücskét is megcsodálhatjuk, ha elég tiszta az idő. Ha fentről mindent megnéztünk utána a vízen tesszük ezt meg. Hajóra szálunk és egy órás sétahajózáson veszünk részt, mely során nem csak a nyílt vízen, de szűk vízi ösvények, úszó nádszigetek között is járunk. Hajókázás után pancsolhatunk egy nagyot Velencén a Korzónál. Itt ehetünk, ihatunk és sétálhatunk az igazi nyári vízparti hangulatban. Körülbelül 2-2,5 órás szabadprogram után indulunk Budapestre. Visszaérkezés 19-20 óra körül.

Belépők kb. 3.500 - 4.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. július 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontjai: 2022. július 10.

Most fizetendő 1.200 Ft, a fennmaradó 6.790 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Találkozás: 7.30 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére