Mai­Kupon

🚌 Búcsúztasd különleges helyszínen a 2022-es évet, szilveszterezz Velencében! Buszos utazás 1 főnek a Budavár Tours szervezésében 26.990 Ft helyett 19.990 Ft-ért. Most fizetendő 3.450 Ft.

Szilveszter Velencében 1 főnek, buszos utazás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:26 990 FtElőlegben fizetendő:3 450 FtTeljes ár:19 990 Ft26% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Velencének számos arca van: melankolikus, ködbe burkolózó, vidám és napsütötte, csodálatosan szép, de sok helyütt kikezdte az idő vasfoga. "La Serenissima" - a a legfenségesebb -, így nevezte magát évszázadokon keresztül a büszke Velence. És joggal, mert a lagúnák városa egykoron az Adria királynője volt. Flottája uralta a tengereket. A kereskedelem és a hódítások mérhetetlen gazdagságot teremtettek számára. Mindmáig az e korból származó nemesi paloták övezik a csatornákat. 118 szigeten és szigetecskén alakult ki ez a város, az összeköttetést több mint 400 híd biztosítja. Titokzatos utcácskák nyílnak váratlanul festői terekre. 100 templomát világhírű mesterek, művészek freskói, falfestményei díszítik. Szent Márknak, a város védőszentjének szimbóluma az oroszlán, amely az egykori köztársaság hatalmi jelvényeként mindenütt jelen van.
Velencében nemcsak rengeteg műkincs van, amit meg lehet nézni, itt a város maga egységes műemlék. És a város minden évben ezernyi színében ragyog fel, amikor a velencei karnevál alkalmával a maszkák drága és fantáziadús viseleteikben méltók akarnak lenni a város szépségéhez, vagy amikor szilveszterkor elegáns emberekkel telik meg város minden zuga.Az utazás programja

Találkozó 00:30-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál Elnök utcával szemben. Indulás Budapestről december 31- én 00:45 órakor. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel. Éjszaka a buszon.
December 31-én a kora délelőtti órákban érkezés Punta Sabbioniba, majd Punta Sabbioniból behajózás Murano és Burano szigetekre, ahol a híres üveggyártást ismerhetik meg.

Murano 1291 óta az üveggyártás központja. Murano öt szigetre épült, és körülbelül a közepén vágja ketté a saját „Canal Grandéja”. A csatorna két partját híd köti össze, a Ponte Vivarini. Burano a velencei lagúna szigete, legfőbb nevezetességét az élénk színűre festett lakóházai jelentik és méltán híres a csipkekészítéséről is. Az 1872-ben létesített Csipkekészítő iskola, amely ma a mesterség múzeumának ad otthont a Galuppi téren áll.
A szigetekről áthajózunk a Szent Márk Térre, ahol csoportvezetőnk segítségével megismerhetik a legfontosabb nevezetességeket (Szent Márk teret és Székesegyházat, a Campanile néven ismert harangtornyot, a Loggetta-t, a Dózse-Palotát, Libreria-t, a Piazetta teret, a Sóhajok hídját és a Rialto hídat).

A nap további részében szabadprogram, elvegyülés Velence kis utcácskáinak forgatagában.

Kötelezően fizetendő: Hajójegy (Punta Sabbioni – Murano – Burano – Velence – Punta Sabbioni) és egyéb járulékos költségek: 50 Euro/fő.

Fakultatív fizetendő: 

- Fakultatív vacsorázási lehetőség partközeli étteremben 26 Euro/fő.
- Este fakultatív programként (23:00-01:00-ig) egy panorámás hajón köszönthetik az újévet. Fantasztikus lehetőség, hogy a tengerről csodálják a tűzijátékot és a páratlan látványt, egy pezsgő és egy panettone kíséretében. A program ára 35 Euro, mely tartalmazza a hajóutat, a pezsgőt és a „Panettone” kalácsot, ami éjfélkor Velencében hagyomány (1 üveg spumante pezsgő / 4 fő + kalács). Extra üveg pezsgő 17 EUR/üveg.

A program után kihajózás Punta Sabbioniba a buszhoz. Találkozás a csoportvezető által megadott helyen és időben, majd a hajnali órákban visszaindulás Budapestre. Éjszaka a buszon. Visszaérkezés Budapestre a déli órákban.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2022. december 31 - január 01. 

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 3.450 Ft, a fennmaradó 16.540 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Kötelezően fizetendő a hajójegy és egyéb költségek 50 EUR/fő, mely összegeket az idegenvezető szedi be a buszon. Étkezésre és az ajándéktárgyak vásárlására szánt összeget euróban vidd magaddal, mert az utazás folyamán pénzváltásra nincs lehetőség.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000-2 000-3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.
Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

Indulás:

 Budapestről 31-én a hajnali ( 00:45 órakor.) órákban

Vidéki felszállási lehetőségek:

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
  • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
  • M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
  • M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
  • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
  • M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére