Mai­Kupon

Inkontinencia megelőzése, enyhítése, a hátfájás csökkentése és a szexuális élet javítása fájdalommentes technológiával! Az intim kezelés most 80.000 Ft helyett 21.900 Ft, 1 alkalom és 1 alkalom megerősítés. Most fizetendő 5.500 Ft.

Inkontinencia megelőzése illetve enyhítése - Egészség kupon
Eredeti ár:80 000 FtElőlegben fizetendő:5 500 FtTeljes ár:21 900 Ft73% kedvezmény
2023. február 1.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Ajándék IVONY 100 ml professzionális bőrmegújító, ránctalanító krém, nappali és éjszakai krém egyben! ISMERJE  MEG  ELSŐKÉNT  EZT  A  SZENZÁCIÓS  TERMÉKET, MELYET  A KEZELÉS MELLÉ AJÁNDÉKBA  ADUNK.

A medencefenék izomcsoportjainak aktív tréningje sokak szemében még mindig tabutéma, pedig rengeteg jótékony hatása van, mint például a könnyebb szülés, a húgyhólyag tudatos kontrollja, a stressz inkontinencia megelőzése illetve enyhítése, a hátfájás csökkentése és a jobb szexuális élet.

A kezelés 20-25 perces,  fájdalommentes, vérzésmentes. Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületeket vagy utókezelést. A vendég a kezelés után azonnal visszatérhet a normális napi aktivitásához. Szexuális élet, ülőfürdő a kezelés után 3-7 napig nem javasolt.A kezelés leírása:

A KS  vacum egy speciális szívófej segítségével fejti ki hatását. A kezelés fokozza a kollagén szintézisét, ezáltal a hüvely nyálkahártya rugalmasságát. Javítja a hüvely vérellátását, nedvességtartalma fokozódik, a hám ellenállóbb, tónusosabb és rugalmasabb lehet. A hüvely pH-ja normalizálódhat, ami segít annak természetes védekező funkciójának helyreállításában, így a hüvelyi fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növekedhet.

Az  inkontinencia  kezelésnél a  kollagénrost szintet helyreállítjuk.  Néha a leginkább bensőséges helyzetekben is felmerülhet. Ha kellemetlenül érzi magát a szülést, vagy öregedést követően (vagy mindig is önbizalom hiányban szenvedett ezen a téren) a KS vácum nem sebészeti kezelés, de  sokat javíthat a hüvelye megjelenésében, szorításában, feszességében és esetleges inkontinencia problémái megszüntetésében.

35 év  feletti  nők  használhatják!
Menstruáció  alatt  tilos!
A kezelés higénia szempontjából is biztonságos, mert a kezelőfejre  óvszert helyezünk! Egyszerű a használata, felhelyezése olyan, mint egy tampon felhelyezés, magadnak is el tudod végezni a kezelést.
Daganatos  betegeknek TILOS!

Az ajánlat tatalma: 1 alkalmas intim kezelés + 1 alkalom megerősítés
 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő 5.500 Ft, a fennmaradó 16.400  Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges délelőtt 9-13 között a 06/30/608-8228-as telefonszámon. Kizárólag  hétvégén  végezzük  ezt  a  szolgáltatást !

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal!

Az ajánlat tatalma: 1 alkalmas intim kezelés + 1 alkalom megerősítés +Ajándék IVONY 100 ml professzionális bőrmegújító, ránctalanító krém!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Sparnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő park 2.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére