Mai­Kupon

Találd meg önmagad! Életvezetési tanácsadás személyesen vagy online kedvező áron 10 000 Ft helyett 4 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nehéz időszakot élsz? Szeretnéd megtalálni önmagad, és a testi-lelki egyensúlyt?
Lőrinc Richárd valódi segítséget nyújt a problémáid megoldására akár már pár alkalom után, de ehhez a Te segítségedre is szükség van.
Az életvezetési tanácsadás akkor lehet a segítségedre, ha megoldást keresel a problémáidra és szeretnéd megérteni az egyes jelenségek mögötti mozgatórugókat is.Szeretnél sikeres lenni? Szeretnél elégedett lenni önmagaddal? Az életvezetési tanácsadó egy olyan segítő szakember, akinek széles rálátása van az emberi testre és lélekre, aki különböző módszereket ismer, terápiákat, amelyek szükség esetén alkalmazhatóak, és aki saját példájával, életmódjával hiteles mintát tud nyújtani a hozzá fordulóknak.

Lőrinc Richárd szakember bemutatkozása

" Lőrinc Richàrd vagyok, egy boldog kiegyensúlyozott csalàdapa. 18 évvel ezelőtt az egészségügy felé vezetett az utam. Sajnos gyorsan rá kellett döbbenem, hogy a mai modern világban nem az okokat szokás keresni, hanem a tüneteket gyógyszerezni. Megnyitottam tehát saját egészségközpontomat.

Akkor azt gondoltam hogy a "betegségek" oka 30%-ban lelki eredetű! Rengeteg vizsgálat elvégzése után, látni kezdtem az összefüggéseket a betegségek és a páciensek lelki állapotával kapcsolatban.

Mindenki a tüneteket próbálja rendbe tenni, de sajnos a legtöbb estben ez nem célravezető csak ideig óráig. Az utóbbi 5 évben elkezdtem tanulmányaimat a lélek kezelésére fordítani és hát be kellet látnom, hogy nem lehet a test egészséges ha a lélek megfullad. Sok sok tapasztalatot szereztem az emberek hozzáállásával kapcsolatban. Ha nem tudok róla akkor nincs is..

15 évvel és több 1000 kedves emberrel később ezt egy picit másként számolom.
95% a lelki ok!

Miben tudok segíteni?

Abban hogy megtalálja önmagát! Testileg és lelkileg. A tedd a kezed a tvre beszélgetésekben nem hiszek. Nem szeretem a köntörfalazást és a ködösítést.
Egyenes ember vagyok! Valódi segítséget nyújtok a problémái megoldására akár már pár alkalom után, de ehhez az ön segítségére is szükség van. "

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, fordulj bizalommal Lőrinc Richárdhoz!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma
1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy alkalmas életvezetési tanácsadás személyesen vagy online.

Tanácsadás időtartama: 60 perc
Bejelentkezés 16 éves kortól lehetséges.
Szakember segít Neked, ha problémád van önmagaddal, az életeddel, vagy a körülményeiddel.
A tanácsadás személyesen vagy online történik. Az ár mindkettő lehetőségre vonatkozik.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-70/670-5665 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. Kérjük a kupont vidd magaddal a helyszínre kinyomtatva.

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS HELYSZÍNE
1134 Budapest, Dózsa György út 150. (Lunar Irodaház)
ONLINE TANÁCSADÁS
Ingyenes alkalmazásokkal lehetséges az online tanácsadás. Messenger, Skype vagy Whatsapp.

MIBEN LEHET SEGÍTSÉGEDRE LŐRINC RICHÁRD?
Segít visszanyerni a lelki egyensúlyt.
Segít túljutni a lelki válságon, megváltoztatni az élethelyzeted.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medlife-hun
Cég
Medlife
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére