Mai­Kupon

CA1 Okosóra magyar nyelvű SIM kártyás, fekete. A termék 5.080 Ft helyett 4.840 Ft-ért rendelhető.

Tudtad, hogy az okos órák az egyik legnépszerűbb okos eszközök? Nem véletlen, hiszen nagyon könnyen kezelhetők, elegánsak és jól használhatóak a mindennapok során.

Bemutatjuk a legújabb generációs A1 okosórát, mellyel telefonálhatsz, fényképezhetsz vagy zenét hallgathatsz a csuklódról!

Az okosóra rendelkezik egy mobiltelefon lényegi tudásával; nincs ugyan benne három kamera és tuti filterek, mert csak az került bele, ami igazán fontos! A magyar menüs készülék kártyafüggetlen, így bármely szolgáltató SIM kártyája beletehető, egy önálló telefont hozva létre, vagy használható a mobiltelefon kiterjesztéseként is, Bluetooth-on keresztül.

A legalapvetőbb funkciója a készüléknek a hívás indítás, SMS küldés, valamint ezek fogadása – a nevek és számok telefonkönyvbe menthetők. Fontos! Hívás esetén a készülék kihangosítóként használható, nem lehet hozzá headsetet csatlakoztatni; vezetés közben még jól is jöhet.

Emellett azonban még számos hétköznapi, de hasznos funkcióval bír, mint az ébresztés, naptár, stopper, számológép… etc.. A készülék bővíthető micro SD kártyával (max. 32GB), így akár diktafonként, de zenelejátszóként is lehet használni az okosórát, illetve visszanézhetőek a 0,3 megapixeles kamerával készített képek.
Jellemzők:

Méret49.7 x 260 x 12mm

Súly50g

Cseppálló kivitelezés

Bluetooth3.0 verzió

Kijelző01:54 "TFT LCD HDDisplay1.5 "-os

TFT LCD HDResolution240 x 240 pixel

TámogatásTF kártya 32GB-ig bővíthető.

CPUMTK6260A

Kamera3.O MP (0,3M)

Érintőképernyő2.5"NFC

Bluetooth-kapcsolat

SzórakozásMP3,

MP4Tölthető akkumulátor380mAh

Készenléti idő több, mint 7 nap /

Működés:több, mint 2 nap

Az óra kijelzés választható 3 különböző változatban.Elvesztés gátló riasztás funkció. Beépített mikrofon. Gyorsulásérzékelő,támogatás. 3 D gyorsítás. Telefonkönyv Hívástámogatva. SMS támogatva. Call History. Nyelv Többnyelvűség (Magyar, angol, francia, német,portugál, olasz, spanyol, török, arab, olasz) Információ-értesítés Gmail, a CNN APP, Zaker, LINE,Facebook, stb

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 5-10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.690 Ft. 

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és a szállítási költséget: 4.840 Ft + 1.690 Ft.

Szolgáltató
Prince Shop
Cég
Posperous-Maya Kft
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére