Mai­Kupon

Thai érintés autentikus környezetben: Tradicionális aromaolajos thai masszázs a teljes testre: 60 percen át, thai lányok által: 11 000 Ft helyett 3 800 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A világhírű bangkoki "WAT-PO" masszőzök legjobb masszázs központja Magyarországon! A tradicionális Thai Aroma Olajos Masszázs több száz éves hagyományokon alapuló, ősi, távol keleti masszázs. Az aromaolajok különböző hatásai fokozzák a masszázs hatását. Mestervizsgával és több éves tapasztalattal rendelkező thai masszőzeik várják kedves vendégeiket autentikus környezetben. Teljes ellazulás, relaxálás, felfrissülés.A thai aroma olajos masszázs:

Keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikának. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. Az Ön hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs. Az olajos masszázs igen kedvelt, különösen akkor nagyon hatékony, ha ötvözzük a thai masszázs technikai elemeivel. Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással.  Ha aroma terápiás céllal végezzük, akkor már markánsabb illatokat, és pezsdítőbb olajokat használunk, pl. rozmaring, eukaliptusz és más mentás olaj is lehetséges.  Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le.

 

A thai aroma olajos masszázs hatásai:

Hatása egyszerre nyugtató és serkentő, feszültségoldó, fájdalomcsillapító, lazító. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Kezelés után azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbekké, aktívabbakká, kiegyensúlyozottabbakká válunk. Az energiavonalak, meridiánok kezelésének hatására javul a vérkeringés és a nyirokkeringés, a masszázs ezáltal elősegíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok eltávolítását. Serkenti a létfontosságú szervek működését, stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. Masszázs után frissnek, ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, megszűnik izmainak merevsége.

 

Egy órányi testet-lelket felüdítő Thai kényeztetés és nincs az a dugó, határidő, ideges főnök, aki ki tudna zökkenteni nyugalmadból!


Aroma olajok:

Yamuna Aloe vera masszázsolaj: Az aloe vera négyszer gyorsabban hatol a bőrbe, mint a víz.

Yamuna borsmenta-rozmaring masszázsolaj: A borsmentaolaj ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomfájdalmakat, megnyugtatja a napon leégett bőrt.

Yamuna citrom-körömvirág masszázsolaj: A citromfűolajnak frissítő, élénkítő és nyugtató hatása van. Sokan azt tartják róla, hogy segít megőrizni a fiatalságot.

Yamuna levendula masszázsolaj: A levendulaolaj enyhíti az izomfájdalmakat és az izomgörcsöket, segíti a horzsolások, zúzódások gyógyulását.

Yamuna mandula-grapefruit masszázsolaj: Növényi olajakat tartalmazó masszázsolaj.

 

Vegyél több kupont, ez az óra egy nyaralásal felér:)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 06   20 / 3838880

H-V: 10-22 

Bővebben: www.lantom.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LANTOM Thai Masszázs Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1022 Budapest, Bég utca 3-5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére