Mai­Kupon

Windows Server és Azure cloud hybrid rendszergazda tanfolyam kezdőknek és
pályamódosítóknak. A kitűnő ajánlatot 4.990 Ft-os áron biztosítja a Fors-Itis Informatikai és Rendszergazda Képző. Most fizetendő 1.000 Ft.

Online tanfolyam rendszergazdáknak - Oktatás kupon
Eredeti ár:19 000 FtElőlegben fizetendő:1000 FtTeljes ár:4 990 Ft74% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Versenyképes szakmát szeretnél? Három emberből kettő biztosan azt mondaná, hogy ma a munkaerő piacon a legtöbbet érő tudás az informatikai képzettség.

Tény, hogy az álláshirdetések többségében is informatikusokat, rendszergazdákat keresnek.

Ha Te is ezen a területen szeretnél elhelyezkedni, ha meglévő tudásodat szeretnéd továbbfejleszteni, vagy épp pályamódosításon töröd a fejed, ajánlatunk Neked szól: nemzetközileg elismert minősítési lehetőséggel.

A kurzus versenyképes szaktudást kínál gyakorlati ismeretekkel, amelyek Neked is nagy segítséget nyújtanak a megfelelő állás elnyerésében

- élj most ezzel a kivételes lehetőséggel, alapozd meg a jövődet!Légy magabiztos az új munkahelyeden! Végezd el a tanfolyamot és boldogulni fogsz a munkádban is!

A tanúsítvány magas szintű (associate) szaktudást igazol általános Windows Server és Azure cloud hybrid nagyvállalati rendszergazdáknak.

Windows Server Hybrid Administrator (AZ-800, AZ-801) tanfolyam tematikája: - AD DS domain controllers, Group Policy, Azure AD Connect - Windows Admin Center gateway server, Azure Arc - Hyper-V and Azure virtual machines, Docker Containers - DNS, DHCP, IPAM server - DFS,
Azure File Sync - Defender for identity - Windows failover cluster - Azure Backup Server - Migrate servers and workloads - Performance monitor, log analytics

További információk:
A tanfolyamon való részvételért felnőttképzési tanúsítvány jár. Aki nemzetközileg elismert minősítést is szeretne, annak van lehetősége vizsgázni. A vizsgadíj 2x 110 dollár, ami a vizsgázáskor fizetendő.
20 tanórás Rendszergazda alapismeretek tanfolyamot kapnak ajándékba a résztvevők.

2 időpont opcióval:
1. feb 13., 14., 15., 16., 20., 21., 22., 23. (8 alkalom 08:00‑12:00)
2. nem-interaktív módon bármikor, akár azonnal elkezdhető

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?
Csak egy egyszerű PC vagy laptop és Skype kell hozzá. A szükséges felhős szerver hozzáféréseket az iskola biztosítja a tanulóknak. Az oktató előadását és megosztott képernyőjét felveszik videóra. Így a tanfolyamon nem-interaktív módon is részt lehet venni.

Tanfolyam tematikája: - AD DS domain controllers, Group Policy, Azure AD Connect - Windows Admin Center gateway server, Azure Arc - Hyper-V and Azure virtual machines, Docker Containers - DNS, DHCP, IPAM server - DFS, Azure File Sync - Defender for identity - Windows failover cluster - Azure Backup Server - Migrate servers and workloads - Performance monitor, log analytics

Sok éves tapasztalattal rendelkező MCT oktatók vezetik a kurzusokat, akik közben bármikor szívesen fogadják a kérdéseket és segítenek minden gyakorlatnál.

Válassz Te is profi szakmai tapasztalattal rendelkező oktatókat, így a FORS-ITIS csapatát, hogy új, fantasztikus ismeretre tegyél szert! Bővítsd tudásodat és legyen a kezedbe egy új, biztos szakma!

Keresgélj, válogass kedvedre a tanfolyamok között! Bármilyen felmerülő kérdése esetén keress bennünket bizalommal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. február 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

JELENTKEZÉS A TANFOLYAMOKRA a + 36 70 207 1727-es telefonszámon vagy az

info@forsitis.hu e-mail címen 10 számjegyű MaiKupon-kódod megadásával. Az aktuális indulási időpontokról és szabad férőhelyekről tájékozódhatsz

a http://forsitis.hu oldalunkon is.

Most fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó összeget a Szolgáltatóval szükséges rendezni.

A tanfolyamon résztvevők felnőttképzési tanúsítványt kapnak a vizsgától függetlenül.
A tanfolyam ára nem tartalmazza a nemzetközileg elismert vizsgák árát.
A online vizsgák ára a vizsgázáskor fizetendő.
A tanfolyam nem kötelez az online vizsgán való részvételre.

Szolgáltatás helye:
Online

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére