Mai­Kupon

🚌 Nyaralás Horvátországban a Krk szigeten! 6 nap 5 éjszaka 1 főre buszos utazással, tengerparti szállodában félpanziós ellátással kedvezményesen 157.490 Ft-ért! Most fizetendő: 20.000 Ft!

Nyaralás Horvátországban a Krk szigeten! 6 nap 5 éjszaka 1 főre buszos utazással - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:157 990 FtElőlegben fizetendő:20 000 FtTeljes ár:157 490 Ft1% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tekintettel, hogy könnyen megközelíthető, Krk mindenképpen pompás választás lesz minden olyan turista számára, aki szeretne elvonulni a mindennapi stresszes, nyüzsgős nagyvárosi élettől. A sziget számos káprázatosan szép rejtett öblöcskék sorát nyújtja a fürdőzőknek, ám szépen rendezett és jól felszerelt városi strandokat is egyaránt.Program:
1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást megrendeléskor jelezzék.) Útközben Zágráb megtekintése. Séta a
hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb.
Késő délután érkezés a szállásra.
2. -5. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.
6. nap: Délelőtt szabadprogram, kora délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Fakultatív programlehetőségek:

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek. Amennyiben előre fizetendő fakultatív program a kellő létszám miatt elmarad, abban az esetben az utazási iroda utólagosan maradéktalanul visszafizeti a programra befizetett összeget. Helyszínen is lesz lehetőség befizetni, de már magasabb áron Euro (€) pénznemben!
A fakultatív programok utazási szerződésünk X.pontja szerint minimum 25 fő jelentkezésétől indulnak.

1.Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba:

Az UNESCO védelme alatt álló nemzeti park csodálatos élmény az idelátogatók számára; a hatalmas tórendszer és a tavakat összekötő kisebb-nagyobb vízesések közötti séta, valamint a park gazdag növény- és állatvilágának látványa igazi kikapcsolódást jelent a kirándulás résztvevőinek. Gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül – megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit – áthajózunk a Kozjak-tavon, megkövesedett fatörzseket, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket.

Figyelem!!! 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! A befizetés elmulasztása esetén helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj fizetendő, külön sorban állással. Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. A túra idegenvezetőnk kíséretével történik. A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos mellékhelyiség áll a látogatók számára.

Plitvicei Nemzeti Park: 8.000 Ft/fő (busz + idegenvezetés + Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba) + Parkbelépő: Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő. A belépődíjat 405 Ft/ 1 € árfolyamig tudjuk garantálni.

2.Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre:
Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, mely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (megtekintés belülről is!!), mely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. Majd Rovinj romantikus óvárosi részen teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, melynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége, és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Lehetőség a piacon vásárolni. Este visszatérés a szállásra.

Isztriai-félsziget: Pula-Rovnij: 9.000 Ft/fő (busz + idegenvezetés) + belépők

3.Félnapos panoráma hajózás Delfin lessel: Reggeli után irány a Krk-sziget. Délelőtt piciny városnézés KRK városában idegenvezetőnkkel, vagy lehetőség egy kis strandolásra. A délutáni órákban hajóra szállunk, mely felejthetetlen élményt nyújt a Krk- sziget körül, gyönyörű panoráma, csobbanás egy hangulatos öbölben. Ha szerencsénk van, delfincsapattal is találkozunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállásra.

Panoráma hajózás DELFIN LESSEL: 14.990 Ft/fő (hajó+busz+idegenvezetés)

4.Egész napos kirándulás Rijeka és Opatija:
Reggeli és egy rövid buszozás után első állomásunk Rijeka, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb…. Városnézés után tovább utazás Opatijába az eredetileg kis halászfaluba, ami az Osztrák- Magyar uradalom ideje alatt a legnépszerűbb pihenőhelyé nőte ki magát. Itt egy rövidke városnézés után kipihenhetjük magunkat egy tengerparti csobbanással, belecsöppenhetünk az arisztokrata fényűzésébe. Este visszatérés a szállásra.

Rijeka + Opatija: 7.000 Ft/fő (busz+idegenvezetés)

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek.

A szálloda további szolgáltatásai a vendégek számára: Ajándékbolt – képeslapok, bélyegek, térképek, disco, bár, fodrászat, Masszázs szalon.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • tengerparti szálloda (2, illetve 3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban)
 • svédasztalos félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli + svédasztalos vacsora)
 • szervezés
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkísérés

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • a belépők árát
 • az ebédet
 • a VOX készüléket
 • a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő
 • helyi idegenforgalmi adót
 • a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.

Az utazás az időjárástól függetlenül indul!

BBP biztosítás (70 éves korig): 3.300 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.600 Ft/fő
Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
-Idegenforgalmi adó + Járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség, busz után fizetendő autópálya áfa: 30€/fő
-Egyágyas felár: 25.000 Ft
-*VOX készülék: 3.600 Ft/fő/6 nap (kötelezően fizetendő)
-Belépők: (Helyszínen fizetendő) kb: Zágrábi sikló:2 €/fő, Pulai Aréna:10 €/fő
Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy
a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén
lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3.000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
-20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
-35 fő alatti létszám esetén 12.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
-Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
-A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
-A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
-A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról
gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális
szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési,
kártérítési kötelezettség.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló, 10-es km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő
 • Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Nyaralás Horvátországban a Krk szigeten! 6 nap 5 éjszaka 1 főre buszos utazással, tengerparti szállodában félpanziós ellátással!

Most fizetendő: 20.000 Ft, a fennmaradó  137.490 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható dátumok: 2023.07.03-08.,08.14-19. (6nap/5éj)

Foglalás e-mailen: adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül kuponkóddal, neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Amennyiben többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással.

Kötelezően fizetendő: Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő, BBP biztosítás (70 éves korig): 3.300 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.600 Ft/fő. Egyágyas felár: 25.000 Ft. Idegenforgalmi adó + Járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség, busz után fizetendő autópálya áfa: 30 €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni. VOX készülék: Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak! 35 fő alatti létszám esetén 12.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére