Mai­Kupon

Diabetológiai szakorvosi vizsgálat, testösszetétel elemzéssel és nagyrutin laborvizsgálattal a MyDoctor Egészségközpontban kedvezményesen 46.900 Ft-ért! Most fizetendő: 8.950 Ft!

Diabetológiai szakorvosi vizsgálat, testösszetétel elemzéssel és nagyrutin laborvizsgálattal - Egészség kupon
Eredeti ár:66 900 FtElőlegben fizetendő:8 950 FtTeljes ár:46 900 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Diabetológia a betegellátás azon ága, amely a szervezet cukoranyagcseréjének megbetegedésével, mind az 1-es, mind a 2-es típusú felnőttkori cukorbetegek ellátásával, gondozásával és a szövődmények felkutatásával, valamint kezelésével foglalkozik.Ismerd meg tested kívülről-belülről! Laborvizsgálatainkkal ellenőrizzük a legfontosabb paramétereket, mint pl. a vérzsír, vércukor, máj és a vérképző szervek állapotát. A test összetételét pedig villámgyorsan és fájdalommentesen, a bioelektromos impedancia elven analizáljuk, és határozzuk meg a BMI-t, a zsír és az izom százalékát.

Az eredményeket belgyógyász-diabetológus főorvos segítségével értelmezheted, aki életmódtanácsokkal és szükség esetén terápiás javaslattal is ellátja a pácienseket.

Szakrendelésünk során szakorvosunk részletesen felveszi a kórelőzményed, végig kérdez az életmódodról, táplálkozási szokásaidról, felméri családod kórelőzményét, tájékozódik egyéb gyógyszereid szedése kapcsán.

Ajánlat tartalma:

  • Nagyrutin laborvizsgálat
  • Diabetológiai vizsgálat
  • Testösszetétel elemzés

A kupon felhasználása során kétszer szükséges ellátogatni a MyDoctor Egészségközpontba. Első alkalommal a vérvétel kapcsán ami körülbelül 10 percet vesz igénybe, majd a szakrendelésen amely szombati napon történik és 35 percig tart.

Szakorvosunk felkeresését elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik a cukorbetegség kialakulására hajlamosító tényezők miatt magas kockázati csoportba tartoznak.

Bár a cukorbetegség az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, a vércukor helyesen kezelt páciens számára megelőzheti a cukorbetegség következtében megjelenő súlyosabb károsodásokat, mint például az érelmeszesedés, szívinfarktus stroke vagy nagy mértékű vesekárosodás.

A vizsgálat során  Dr. Szfárli Enikő, belgyógyász – diabetológus főorvos lesz segítségedre:

  • 2010-től a Jósa András Kórház IV. Belgyógyászati osztályán dolgozik Nyíregyházán, 2014-től adjunktusként, majd 2018-tól Belgyógyász főorvosként. 
  • 2011-ben a Magyar Diabétesz Társaság Edukációs Munkacsoportjának alapító tagja. 
  • Munkája során a legfontosabb, hogy pácienseim egyénre szabott edukációban és terápiában részesüljenek. Betegekkel igyekszem mindig megbeszélni a kezelés mibenlétét, fontosságát és következményeit, ezzel motiválva őket a szükséges életmódváltásra.
  • Szakrendelésünkön elsősorban cukorbeteg, vagy cukorbetegség gyanújával felmerülő felnőtt pácienseket látunk el, de várjuk túlsúlyos és fogyni akaró pácienseinket is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Diabetológiai szakorvosi vizsgálat, testösszetétel elemzéssel és nagyrutin laborvizsgálattal a MyDoctor Egészségközpontban .

Az ajánlatot csak az 8.950 Ft előleg kifizetésével lehet megvásárolni. A fennmaradó 37.950 Ft-ot a szolgáltatónál kell fizetni! 

A kupon beváltható 2023. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni és át kell adni!

A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36202643707 telefonszámon.

A kupon felhasználása során kétszer szükséges ellátogatni a MyDoctor Egészségközpontba. Első alkalommal a vérvétel kapcsán ami körülbelül 10 percet vesz igénybe, majd a szakrendelésen amely szombati napon történik és 35 percig tart.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére