Mai­Kupon

Voll diagnosztika 7 000 Ft helyett csak 3 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy alkalmas Elektroakupunktúrás diagnosztika. Voll-féle diagnosztika alkalmas: Krónikus betegségek tisztázására, Góckutatásra, Megelőzésre, Allergiateszt elvégzésére. A szervezet és egyes szervek állapotáról lehet tájékozódni. A szervezet egésze vizsgálható! Pontos mérést végez! Teljesen fájdalom- és mellékhatásoktól mentes! Képet kapunk az immunrendszer, az idegrendszer, az endokrín (hormon) rendszer, keringési rendszer, továbbá a belső szerveink pl. szív, máj, epehólyag, vese, húgyhólyag, lép, hasnyálmirigy, gyomor, vékonybél, vastagbél, bőr, kötőszövet, tüdő, légzőszervek, továbbá az izületek állapotáról.
Dr. Voll módszerével a szervezet egésze vizsgálható a végtagok akupunktúrás pontjain keresztül, így rövid idő alatt és pontosan mérhető fel a szervezet állapota még a tünetmentes időszakban – amikor más vizsgálati módszerekkel az elváltozás még nem észlelhető, a paciens sem érzi még a betegséget.

 

Mire alkalmas a Voll-diagnosztika?

  • Krónikus betegségek okának tisztázására
  • Góckutatásra: Meghatározhatjuk, hogy milyen gyulladás, gombák (candida teszt) vannak a szervezetünkben, és ezek milyen betegségeket okozhatnak
  • Megelőzésre: Hogy a betegséget már a korai szakaszában felderítsük, amikor még a hagyományos orvos-diagnosztikai eljárással szinte semmilyen elváltozás nem észlelhető. A vizsgálat egészséges embereknek is évente ajánlott!
  • Allergiateszt: Meghatározhatóak az allergiateszt elvégzésével azok az élelmiszerek, nehézfémek, adalékanyagok, melyek allergiás tüneteket (ekcéma, emésztési zavarok) okoznak.

A mérés és a kezelés teljesen fájdalom-, és nem kívánt mellékhatásoktól mentes, gyerekeknél is elvégezhető.
Kérjük, hogy a vizsgálat előtt 2 órával ne fogyasszanak koffein tartalmú italokat  (kávé-tea) szénsavas üdítőitalt, és ne egyenek csokoládét, kakaó, mentol tartalmú ételeket. Nem kell éhgyomorral érkezni - csak a fentiek mellőzését kérjük. A vizsgálatot megelőző este már ne kenjék be kéz és lábfejüket testápolóval vagy egyéb krémmel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/ 6330263

Kedd és péntek: 8-19

Hétfő, szerda, csütörtök: 13-19

Bővebben: www.medinatur.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medinatur Sóbarlang és Egészségstúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Béke utca 21-29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére