Mai­Kupon

Kapcsolatteremtő csomag vállalkozásoknak,10 féle dizájn közül választhatsz! A csomag tartalma 100 db névjegykártya, 100 példány szórólap és 1 db spirálos füzet. A vállalkozó csomag ára 15.500 Ft helyett 11.600 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az első benyomás nagyon fontos. Üzleti találkozón egy rövid ismertető a vállalkozásról, vagy termékről melyet az ügyfélnek, vagy a jövendő partnernek a kezébe adhatunk! És hozzá a szükséges névjegykártya, és persze az sem rossz, ha közben előhúzunk egy olyan spirálos füzetet a jegyzeteléshez, mely már a cégünket hirdetik a borítón.
Ezek az eszközök a vállalkozásban azt a képet vetítik rólunk, hogy hiszünk a vállalkozásunkban, és egy beton biztos alapon nyugvó üzleti tervünk van, amiben érdemes részt venni, vagy érdemes a termékünket megvásárolni!Szett tervezeteink könnyebbé teszik az első lépéseket - nem kell dizájnokon gondolkodni, csak kiválasztani egyet az előre megtervezett sablonok közül, és már készülhet is a saját kapcsolatteremtő szett. Az Ön cégének logójával, saját gondolataival helyettesítjük a sablonban szereplő elemeket, melyeket a szett megrendelése után várunk Öntől e-mailben. A látványterveket ezután kiküldjük Önnek, két kör módosításra van lehetőség, és ha kész a végleges anyag, már készítjük és küldjük is az Ön kapcsolatteremtő szettjét.

Apró dolgok ezek, de sokat számítanak és csak ajánlani tudjuk!

De lehet ez az egész csak egy egy személyre szóló ajándékcsomag is.

*A csomag ára a környezetvédelmi termékdíjat nem tartalmazza.
A csomagban 100 db  névjegykártya van, mely mindkét oldalon nyomtatva van 300g-os matt műnyomó papíron,
a szórólap 100 db mely 135g-os matt műnyomóra készül mindkét oldalra nyomtatva,
a spirálos füzet 1 példány, mely 300g-os borítóval egy oldalon nyomtatva (elő-hátlap) a belső lapok (fekete) négyzethálós lapok 100g-os ofszet papíron, fekete vagy fehér fém ikerspirállal összefogatva.

**A grafikai tervezési díj arculatkialakítást nem tartalmaz. Kizárólag meglévő logó vagy kép elhelyezésre vonatkozik.

Az ajánlat tartalma:

- 100 db névjegykártya (90x50 mm),

- 100 példány szórólap (148x210 mm),

- 1 db spirálos füzet (148x210 mm).

Válasszon 10 féle dizájn közül! 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS! A kupon megvétele után küld el e-mailben a megrendelést a kupon kódjával és a választott dizájn számát a kovacszol79@gmail.com  e-mail címre.

A rendelés  házhoz szállítása a Magyar Postával történik 2.080 Ft-ért.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
VDUpress
Cég
Kovács Zoltán E.V.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére