Mai­Kupon

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Imre Dezső egyedi módszerével, három vagy négy napos kurzusokon 39.990 Ft helyett 19.990 Ft-ért! Ajándékba is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Imre Dezső módszere eltér a hagyományos jobb agyféltekés módszertől, és az egyedi fejlődési útra helyezi a hangsúlyt, így az online tanfolyam során is személyre szabott feladatokat kapsz, amelyek az egyéni fejlődésedet segítik.

 Személyiségedben egy pozitív átalakulás megy végbe, ami által jobban tudsz érvényesülni az élet minden területén, javuló emberi kapcsolatokkal, a kikapcsolódás képességével, a jobb eredményekkel a munkában, tanulásban vagy sportban. A módszer hozzásegít az önismeret, önbizalom megszerzéséhez!

HOGYAN ZAJLIK A  TÁVOKTATÁS?

Az első néhány gyakorlat, mindenkinél ugyanaz, vagy nagyon hasonló. A fejlődésed, pontosabban a fejlődésedhez szükséges út dönti el, hogyan haladtok, és merre.

Az online kurzus végén beülhetsz ingyenesen egy, vagy akár több portrérajzoló napra azok közé, akik egyébként nem online végeznek. Ez lehet fél nap, vagy akár egy-két óra is, ahogy szeretnéd, de ez nem kötelező.

Rajz közben előkerülő érzéseidet, érzelmeidet, gondolataidat, ha szeretnéd, meg tudjátok majd beszélni, ez segít a fejlődésben, oktatódnak pedig a fejlesztésedben. Amennyiben kéred, életviteli, életvezetési, és kommunikációs tanácsokat is kapsz, pont úgy, ahogy a bejáró tanulók.

MIRE LESZ SZÜKSÉGE A KURZUSHOZ?

Internetre, fényképezőgépre vagy scannerre, türelemre, szófogadásra. Türelemre azért, mert nem lesz ott saját magadon kívül senki, aki kontrolláljon, szófogadásra pedig azért, mert a gyakorlatok csak akkor hatnak megfelelő módon, ha pontosan azt csinálod, amit instrukcióban kaptál. Az eszközök listáját elküldik kezdéskor, ezek egyszerűen beszerezhető eszközök. Ha mindezek megvannak, te is jobb agyféltekés alkotóvá válhatsz, a saját tempódban és időbeosztásodban.

Partnerünkről

A jobb agyféltekés rajzolással, Imre Dezső módszerével kinyílik előtted a világ: nem csak kibontakoztathatod a tehetségedet, de akár rá is találhatsz olyan képességekre, amelyekről addig azt gondoltad, hogy nem is vagy a birtokukban. Dr Betty Edvards jobb agyféltekés rajzolás című könyve nagy sikert aratott amikor megjelent. Valamiért azonban ez a siker nem lett töretlen. Imre Dezső módszere ettől jelentősen eltér: a rajzolás és az agy mélyebb összefüggéseire alapoz. Tanfolyamainkon és szakköreinken a jobb és a bal agyféltekék működését befolyásoló technikákkal, a két félteke összehangolását és kommunikációjukat harmonizálja az egészségért, gyógyulásért, önregenerálódásért is.

 
"Tanulj azért, hogy túlélj. Mert a változó világ, elrohan azok mellett, akik nem tudják követni a változásokat. Mert aki lemarad, az kimarad azokból a csodákból, amik a folyamatosan megújuló, változó világban rá várnak. Tanulj azért, mert amit most tudsz, azt pár év múlva vagy mindenki tudni fogja, vagy már senkit nem fog érdekelni. Tanulj, mert aki esőként ismeri meg a dolgokat, arra figyelnek a többiek, azt fogadják majd el, mint az adott szakma nagy öregje, és az lesz a szaktekintély. Tanulj azért, mert szaktekintély is csak akkor maradsz, ha szakmád változásait is követni tudod, ha nem ragadsz le annál a pontnál, ahol azzá váltál."
Imre Dezső

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: jobbagyféltekés rajztanfolyam Imre Dezső egyedi módszerével, három vagy négy napos kurzusokon, ajándék négy nap portrérajzolással kedvező áron 39.990 Ft helyett 19.990 Ft-ért

A kupont beváltani a honlapon, a jelentkezési űrlap kitöltésével lehetséges: http://muveszgyar.com/index.php/jelentkezesi-urlap

Jelentkezéskor, időpont foglaláskor, meg kell adni a neved és a kupon kódját. A beváltás nem a részvételkor, hanem a helyfoglaláskor történik!

Ha nem találsz megfelelő időpontot, váltsd be a kupont, ezzel a részvétel fizetve van, és a kifizetett hely, időkorlát nélkül felhasználható.

Aktuális helyszínek és időpontok: http://muveszgyar.com/index.php/helyszinek-es-idopontok

A kupon telefonon nem váltható be!

Érdeklődés
Email cím: rajz@riporttv.hu.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Művészgyár
Cég
KRR Riport Televízió Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére