Mai­Kupon

Sérült köröm újraépítése, gombás és benőtt körmök, repedezett sarok és bőrkeményedés eltávolítás 1-1,5 órás komplett gyógypedikűr kezeléssel és talpmasszázzsal a Flórián tér közelében 2800 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szégyenli letört, sérült vagy beteg lábkörmeit? Mi most segítünk Önnek, hogy újra merészen megmutassa a világnak lábait. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, bőrkeményedések, valamint a gombás és sérült körmök okozta problémákat is kezelik.A kezelés folyamata: fertőtlenítés, szemrevételezés, steril szerszámokkal a feleslegek eltávolítása és finomítás csiszoló géppel, krémezés. A kezelés tartalmaz egy 10 perces frissítő talpmasszázst is (talpanként 5-5- perc!) A lábápolás során mindennapos probléma a sérült, deformált és gombás köröm.A gyógypedikűr kicsit bonyolultabb ápolást jelent mint az esztétikai pedikűr.  A sérült köröm újra építése: újraépítése egyfajta igény azok számra akik ilyen esztétikai problémákkal küzdenek főleg a papucs-szandál időszakában. A sérült köröm újraépítésének célja az, hogy az új köröm kinövéséig eltakarják az esztétikailag zavaró körömelváltozásokat. A "köröm protézis" ugyan úgy használható, mint a saját köröm. Lehet vele vízbe menni, festhető. Lakkozatlanul, opálos színe miatt férfiaknál is fenntartás nélkül alkalmazható. Ameddig a köröm gombás, csak kivételes indokkal és átmeneti időre építhető fel körömprotézis .

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/6384516-os telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Absztrakt Szépségkuckó
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Kiskorona u. 12.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére