Mai­Kupon

Kényelem! Egészség! Trend! Laptoppárna most 7990Ft helyett csak 5490Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A laptop – a termék piaci bevezetése óta – minden felhasználó számára egyet jelent a mozgás szabadságával és a kényelemmel. Amikor laptopot vásárolsz, nem véletlenül döntesz a számítógép használat e módja mellett. A mobilitással szembeni elvárások és a kényelmesebb használat előnyei azok, amiért Veled együtt egyre többen a laptop mellett teszik le voksukat azt asztali számítógéppel szemben.

 

 

 Kényelem

Miért érdemes termékünket jobban megismerned?

• Ha már próbáltál ágyban dolgozni, böngészni a világhálón, vagy csak éppen megnézni egy filmet…s fél óra után már nem is találtad annyira kényelmesnek ezt a kényelmet.

• Ha utazás közben többször megigazítod a laptopot, mert az lecsúszik a lábáról, az utazás végére lábaid elfáradnak, noha nem gyalog tetted meg az utat.

• Ha a fotelben Neked pont az a kényelmes, ami a laptopnak nem.

• Ha fontos az egészséged.

• Ha fontos számodra a laptopod élettartama. A párna rendeltetésszerű használata megakadályozza a laptop túlmelegedését, míg például egy hagyományos párnára vagy szövetfelületre helyezett laptop nagyon gyorsan túlmelegedhet, így élettartama is lecsökkenhet.

• Ha úgy gondolod, megéri, hogy a laptop árának elhanyagolható töredékéért olyan kiegészítőt kapj munkaeszközödhöz, vagy szórakozásodhoz, mely teljes használati szabadságot és kényelmet biztosít kompromisszumok nélkül.

Mi a laptoppárna?

A laptoppárna egy olyan kiegészítő eszköz laptopodhoz, mely teljes körű használati szabadságot és korlátlan kényelmet nyújt az íróasztaltól távoli használathoz a legváltozatosabb élet- (autóban, vonaton, fotelben, pamlagon, ágyon és függőágyon, a kertben, stb.) és testhelyzetekben (fekve vagy ülve, stb.).

A laptoppárna ötletét mindennapos tapasztalataink szülték. Úgy került megtervezésre, hogy áthidalja a laptop használat kényelmi korlátait. Sok változatot megélt, míg jelenlegi formáját elnyerte, a prototípusokat teszteltük a legkülönfélébb felhasználási helyzetekben. Ismerkedj meg fejlesztésünk eredményével, hasznos társad lehet termékünk akár a munkában, akár a szórakozásban.

Egészség

Sokan nem is sejtjük, milyen veszélyeknek tehetjük ki magunkat egy egyszerű laptop használattal is, amennyiben nem tartunk be bizonyos óvintézkedéseket. Ilyen óvintézkedés lehet maga a laptoppárna, mely ebben a szerepben nem kényelmi, hanem fontos egészségvédelmi tartozék.

 „Azok a férfiak, akik laptopjukat nagyrészt ölben tartva használják jelentősen csökkentik annak esélyét, hogy egyszer apák lehessenek.”

Trend

A termékdesign - bővebben a laptoppárnáról

A párna huzata poliészter, mely anyagválasztást az alábbi fizikai tulajdonságok optimális kombinációja indokol:

- tartósság és mechanikai ellenállás

- rugalmasság

- könnyű tisztíthatóság

- kellemes tapintás

Nem elhanyagolható a termék kicsiny súlya, mely a hordozhatóság tekintetében fontos szempont.

A tartólap

A tartólap anyagának és formájának megválasztása ugyancsak fontos ergonómiai kérdés. A terméket 100% polipropilén tartófelülettel szereljük, mely anyag használata több hasznos tulajdonságot kölcsönöz a tartólapnak:

- csúszásmentes felület: a tartólap 40 fokos dőlésszögig stabilan megtartja a laptopot

- könnyen tisztítható

- kellemes tapintású

- szitázható, így költségtakarékos lehetőséget biztosít egyedi tartólapok létrehozására, vagy a termék megszemélyesítésére

 
A laptoppárna csúszás-mentesített felülete lehetővé teszi, akár a 40 fokos állásszög beállítást is, és megakadályozza a ráhelyezett laptop elmozdulását. A perem megtervezésekor ügyeltünk arra, hogy az ne akadályozza a CD/DVD tálca nyitását/zárását. A laptoppárna jelenleg az alábbi színekben kapható
Színváltozatok:
fekete lap / fekete textília      (fekete/fekete)
fekete lap / pink textília        (fekete/pink)
fekete lap / piros textília       (fekete/piros)
fekete lap / törtfehér textília   (fekete/törtfehér)
fehér lap / törtfehér textília    (fehér/törtfehér)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 Beváltás

a) A kuponok a vásárlást követő 5-ik munkanaptól kezdődően személyesen beválthatók a Budapest, XI. Orlay utca 1. szám alatti irodában, munkanapokon 9-15 óra közötti előzetes telefoni egyeztetés (Turcsányiné Ági: 06 1 209 4730) vagy előzetes e-mail egyeztetés (laptopparna@laptopparna.hu) alapján. Az előzetes egyeztetés során akár ennél korábbi átvételre is nyílhat lehetőség.

b) Lehetőség van Magyarország bármelyik településére teljesített házhoz szállításra is, amelynek a kupon megvásárlásakor megfizetendő díja 990,- Ft. Az ilyen esetekre garantált határidő a vásárlástól számított 7 munkanap, de ennél a megoldásnál is előfordulhat korábbi teljesítés a laptopparna@laptopparna.hu e-mail címen keresztül történő előzetes egyeztetés esetén.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
UNIPROJECT Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Orlay utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére