Mai­Kupon

Érrendszeri szűrővizsgálati csomag a pestlőrinci Sonoterápia Centrumban: Alsóvégtagi doppleres érszűkület szűrés, vércukor és koleszterin mérést, nyugalmi állapotban történő EKG készítés és értékelés életviteli tanácsadással, most 13 200 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szűrőcsomag az alábbi vizsgálatokat tartalmazza: Alsóvégtagi doppleres érszűkület szűrés, vércukor és koleszterin mérés, nyugalmi állapotban történő EKG készítés és értékelés. Érrendszerre vonatkozó rizikófaktor felmérés, az eredmények ismeretében személyre szabott életviteli tanácsadás, vitamin tanácsadás és kezelési javaslatok. 
Napjainkban a rohanó életünknek és a minket ért folyamatos stressznek köszönhetően sokkal jobban ki vagyunk téve az érrendszeri problémákból adódó betegségeknek. Az ajánlatban szereplő szűrővizsgálati csomag segítségével, most egyszerre több olyan vizsgálatot is elvégeznek Önnél, melyek külön-külön végezve sok várakozási idő alatt készülnek el.

A szűrővizsgálati csomagban lévő alsóvégtagi doppleres érszűkületszűrés segítségével mind az alsó végtagok keringéséről, mind a globális érrendszer állapotáról fontos információkhoz juthatunk. Az alsó végtagok doppler vizsgálata ma már a szív- és érrendszeri kivizsgálás egyik alap módszere. Az alsó végtagok esetében e módszerrel lehet az érszűkületet (perifériás érbetegség) diagnosztizálni, hiszen ha a bokák felett mért vérnyomás alacsonyabb a felkaron mért vérnyomásnál, akkor ez érszűkületet jelent. A doppler mérés a perifériás érbetegség súlyosságáról is tájékoztat, ugyanis minél súlyosabb az érbetegség annál nagyobb az alsó és a felső végtagon mért nyomáskülönbség. Az alsó végtagi és a felkari nyomás hányadosát doppler indexnek nevezzük. 

A csomagban az alsóvégtagi doppleres vizsgálaton kívül még az alábbi szolgáltatásokat tudja igénybe venni: vércukor és koleszterinmérés, nyugalmi állapotban történő EKG készítés és értékelés. Érrendszerre vonatkozó rizikófaktor felmérés, az eredmények ismeretében személyre szabott életviteli tanácsadás, vitamin tanácsadás és kezelési javaslatok. 

A pestlőrinci Sonoterápia Centrum által végzett komplex érrendszeri kivizsgálás most segít abban, hogy időben fel lehessen ismerni a kialakulóban lévő betegségeket és megfelelő kezeléssel, életmód és odafigyeléssel kordában tartsák az érrendszeri problémákat! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval az alábbi telefonszámon: +36-1-290-5111.
Pontos cím: 1181 Budapest, Üllői út 511. I em. 5.
A Sonoterápia Centrum nyitvatartási időpontja: Hétfő - Péntek 8-18 óráig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sonoterápia Centrum Pestszentlőrinc
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Üllői út 511.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére