Mai­Kupon

Teljes körű egészségügyi állapotfelmérés a Magvacska Egészségközpontban. Kapjon teljes képet egészségéről és előzze meg a betegségeket az ESG vizsgálat segítségével, most 50% kedvezménnyel 7995 Ft-ért a Mammut Bevásárlóközpont közelében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! • Az ESG vizsgálat segítségével teljes képet kaphat szervezete és szervei működédéről, vérvétel nélkül megmutatja a hormonszinteket, vérgázértékeket  vagy akár a sav-bázis egyensúlyát. Az ESG szűrővizsgálat fájdalommentes, gyors és hatékonyan!


 • A vizsgálat és a kiértékelés teljes ideje körülbelül 1 óra, számítógép alapú, 3D egész testre vonatkozó vizsgálati adatokkal. Gyors, fájdalommentes, pontos, orvosilag elfogadott. Az ESG vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető. A vizsgálat eredményéről részletes tájékoztatót kap személyesen az egészségcentrumban valamint elektronikus formában emailen is kérhet tájékoztatást.
 • Az ESG egy olyan hatékony, korszerű vizsgálóeszköz, melyet eredetileg a MIR űrállomáson dolgozó űrhajósok egészségi állapotának ellenőrzésére használtak. A mindennapi orvosi praxisra továbbfejlesztett változat a szövetek és sejtek elektromos töltéseinek eloszlását méri és a számítógéppel összekapcsolva néhány perc alatt 69 adat megadására képes: májfunkció, vércukor, koleszterin, vérzsír értékektől kezdve a sejtek és szervek anyagcseréjének aktuális állapotáig.
 • Az ESG segítségével az alábbi adatokra kap információt: szerveinek állapota, éllettani állapot, és laboreredmények vérvétel nélkül! Az ESG vizsgálat az alábbi szervekkel kapcsolatban tud nyújtani információt: szív- és érrendszer, tüdő-és légzőrendszervek, gyomor-bélrendszer, csont és izomzat, vese-húgyelvezető rendszer, agy- és idegrendszer, immunrendszer, hormonháztartás, általános anyagcsere folyamatok.
 • Szervezete élettani folyamataival kapcsolatban is fontos információkhoz juthat: szövetei oxigénellátása, vérnyomás, sav-bázis egyensúly, sejtaktivitás, tápanyagszükséglet, ideg ingerlékenység, stressz aktivitás, testtömegindex (BMI).
 • Azonnali laboreredmények fájdalom és vérvétel nélkül! A vizsgálat a következő adatokat is ki tudja mutatni: vércukor, vérzsír (triglicerid), koleszterin, ionok (vas, nátrium, kalcium, kálium, magnézium, foszfor), vesefunkciós értékek (urea, kreatinin), májfunkció, hormonok (inzulin, adrenalin, tesztoszteron, ösztrogén stb.), neurotranszmitterek (acetilkolin, szerotonin).
 • Kapjon teljes képet egészségéről és adjon egy esélyt ennek a vizsgálatnak most féláron. A vizsgálat során adott tanácsok hasznára lehetnek egy már meglévő betegség gyógyítására vagy egy jövőben kialakuló betegség megelőzésére.
 • Az ESG vizsgálat előnyei: Teljesen fájdalom -és kockázatmentes a készülék használata. Gyors: Az ESG. digitális orvosi vizsgáló készülék néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet konkrét mért értékekkel, szövegesen és 3-Dimenziós illusztrációval jelenít meg. Nem kell vérvétel és  fizikai beavatkozásahhoz, hogy konkrét adatokat kapjon a vizsgálatot végző személy.  Az ESG vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető.Nincsenek fájdalmas beavatkozások: A hagyományosan, nehezen elérhető területekről is ad információt.Precíz eredmények: A mért értékek stabilak és pontosak. Így elkerülhető, hogy a gyerekekeket hosszú, unalmas és esetleg fájdalmas vizsgálatoknak vessék alá.A kapott eredményeket úgy értékeli ki a vizsgálatot végzett személy, hogy az mindenki számára érthető legyen.Látványos: Az ESG vizsgálat során a teljes testről vesz le információt a rendszer. Ezek egy látványos3D formában megjelenő képernyőn kerülnek kielemzésre. És talán ami a legfontosabb, hogy barátságoskörnyezetben történik a vizsgálat. Így nem csak a szülők, hanem a gyermekek is nyugodtan és kellemesen érezhetik magukat a vizsgálat ideje alatt. Gyerekeknél is alkalmazható 7 éves kortól az ESG állapotfelmérés!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 • A vizsgálat a Mammut1 oldalában található Magvacska Egészségközpontban vehető igénybe. Pontos cím: Magvacska Egészségközpont, 1024 Budapest, Retek u. 5. fszt. 2.
 • A kupon 2012. 10. 31-ig váltható be előzetes időpont egyeztetés alapján, az alábbi telefonszámon: 06/20-261-8551.
 • A kupon készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Magvacska Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Retek u. 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére