Mai­Kupon

A gondtalan megérkezés garanciája! ProDrive sofőrszolgálat Budapest területén 5500Ft helyett most csak 2750Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Aki úgy dönt, hogy nem kíván a kormány mögé ülni, annak segítségére sietünk rutinos, kiváló vezetési tudással rendelkező sofőreinkkel. Ügyfeleinket és gépjárműveiket épségben és biztonságban szállítjuk haza. Célunk, hogy nyugodtan hátradőlve utazzon egészen hazáig!Munkánk mércéje kizárólag ügyfeleink elégedettségének meghaladása. Arra törekszünk, hogy többször ne keressen sofőrt, maradjon mindig az ügyfelünk! A kiállási időket maximálisan betartjuk!Profi sofőrünk gépjárművét hazaszállítja így Ön fogyaszthat alkoholt úgy is, ha saját gépkocsijával érkezett. Kényelmes biztonságos megoldás, mert az átmulatott éjszaka után nem kell sem autója sem a hazajutás miatt aggódnia, akár barátait is hazaszállítjuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/9554477-es telefonszámon. A kuponos vásárlás esetén a kiállási időnk 50 perc, és előzetes telefon szükséges, legkésőbb a fuvar éjszakáját megelőző este!

A vidéki árak: Budapest határától 10 km-ig: + 2000 Ft a kupon árán felül

                                                 20 km-ig: + 3000 Ft a kupon árán felül

                                                 30 km-ig: + 4000 Ft a kupon árán felül

 Amennyiben a budapesti fuvaroknál kitérőt kell tenni az + 700 Ft/ cím. ( Pl: Deák térről megyünk Újpestre és közben a Teréz körúton valaki kiszáll)

 Ezeket a díjakat a sofőrnek a fuvar alkalmával kell fizetni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EMZ Hungary Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére