Mai­Kupon

Thai életérzés: Olajos vagy tradicionális Thai Masszázs 60 perces teljes relax, felfrissülés, átmozgatás, ellazítás: 5 900 Ft helyett most csak 2 900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!"Masszőrjeink Bangkokban sajátították el ennek az ősi, és hazájában igen nagy népszerűségnek örvendő masszázsnak minden egyes fogását. Ez garantálja a szakszerűséget, a hozzáértést, a thai tradíciók alapján berendezett szalon pedig betekintést enged a thai kultúra egy szeletébe. Családias hangulatú szalonunkban a béke és nyugalom szigetén érezheti magát. Thai masszázsaink palettáját vendégeink igényeinek megfelelően alakítjuk, így kínálatunkból mindig talál hangulatának, egészségi állapotának megfelelőt." A thai masszázsról:

  • A thai masszázs az egyik legtöbbet igénybevett masszázsok egyike világszerte.
  • Diplomás masszőrjeink több éves gyakorlást követően sajátították el az eredeti, egészségmegőrző thai masszázs fogásait.
  • A thai masszázs rendszeres igénybevétele mind lélektani és mind egészségügyi szempontból rendkívül fontos az emberi szervezetnek.
  • A hangsúly az élettani (akupresszúrás) pontok masszírozásán van. Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik, pontnyomásos technikával.
  • A thai masszázs egyedi sajátosságát a kimozgatási technikák jelentik, melyekkel az izmokat jobban nyújtjuk, az ízületeket jobban kimozgatjuk, mint azt az adott végtagok mozgása lehetővé tenné.
  • A thai masszázs egyik alapköve a test energiahálózatának egyensúlyba hozása.
  • A masszőrök nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is masszíroznak.
  • Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére. Alkalmazható alvászavaroknál, stresszoldásra, fájdalom csillapítására, ízületi és csontfájdalmak, gerincpanaszok esetén.
  • A masszázs korosztálytól függetlenül igénybe vehető.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  30 / 7100434

H - P: 8-20

Sz: 10- 20 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wai Thai Masszázs Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1041 Budapest, Aradi utca 43-45
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére