Mai­Kupon

Luxus arckezelés, üde, ráncmentes arcbőr- ami jár Neked. Mikrodermabrázió mezoterápiával belbudán:
2 alkalom 20 000 Ft helyett most csak 8 900 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nyár megviseli a bőrt,kiszárad, pigmentfoltok alakulnak ki. A mikrodermabráziós kezelést az őszi és téli hónapokban alkalmazzuk. Gyémántfej segítségével eltávolítjuk a felső hámréteget, ezáltal segítve a hatóanyagok mélyebbre jutását. Aknés, heges, pigmentfoltos, ráncos bőrre kiválóan alkalmas, a tű nélküli mezoterápia pedig még jobban segíti a kezelés eredményességét.

A kezelés 60 perces. 

Ezzel az eljárással nemcsak simább, tisztább, üdébb bőrt kapunk, hanem jótékony hatással van a szervezet saját gyógyító, regeneráló folyamatainak beindítására; méregtelenít, salaktalanít, növeli a bőr vitalitását. Fokozódik a bőr áteresztő képessége, felszívása, ezáltal nagy mennyiségű hatóanyag vihető be a bőrbe, melyek így mélyen tudják kifejteni jótékony hatásukat.

S ha ez megvan, jöhet a gyönyörű, feszes, fiatalos és ragyogó bőr.  Ehhez kell az egyik favorit, a tű nélküli mezoterápia. Mint sok más gép ez is az orvosi piacon kezdte tevékenységét. Ennek köszönhetően gyógyszer tisztaságú és minőségű terméket kínál. A termékek hatóanyagtartalma és összetétele következtében a termékek orvosi kozmetikum nevet kapták. Ez az egyedüli orvos-esztétikai eszköz, mely a két technológiát kombinál (elektroporáció + elektroforézis). A kezelés során az ionizálható és a nem ionizálható hatóanyagokat egy lépésben juttatják az irha mélyebb rétegeibe. A készülékkel steril hatóanyagot visznek be ugyanolyan mélyre, mintha azt tűvel végeznék, és segítségével 14-szer több hatóanyag kerül a felhámba és 40-szer több az irhába, mint a felületileg végzett, gép nélküli kezelések során. S, hogy a siker garantált legyen, ott van még a növényi őssejtes feltöltés, mely extra hatékony bőrfiatalító kezelés! A növényi eredetű őssejtek táplálják és revitalizálják a bőr alatti szöveteket. Hosszan tartó öregedésgátlást biztosítanak, hiszen fokozzák a bőr természetes őssejtjeinek szaporodását. Szóval, mint ígértük, ráncba szedjük a ráncokat a mai ajánlatunkkal, mely nem más, mint mikrodermabrázió + tű nélküli mezoterápia. 

Fájdalommentes az eljárás,de a kezelés során érzékenyebbé válhat a bőr,ezért a fényvédő használata elengedhetetlen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 20/ 9151223 Anita

Nyitvatartás: H-SZ: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hertelendy Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1126 Budapest, Hertelendy u. 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére