Mai­Kupon

Narancsbőr kezelése testtekercseléssel 3x2 óra (testtekercselés + ultrahangos zsírbontás+cellulit masszázs) 54000Ft helyett 15900Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Még mindig elégedetlen alakjával? Zavarják a csípőjére, combjára rakódott zsírpárnák? Megszabadulna makacs narancsbőrétől? Itt az ősz újabb lehetőségekkel várunk E-fitness Zugló szalonunkban.Cellulitisz, közismert nevén a narancsbőr elsősorban a nőknél jelentkező bőrelváltozás. Tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy csupán a teltebb hölgyeket érinti. A vékony nők legalább olyan veszélyeztetettek,A narancsbőr súlytól és életkortól független bőrprobléma. mint azok, akik súlyfelesleggel rendelkeznek.

Ezt a bőrproblémát a bőr alatti kötőszövet meglazulása, a sejtközötti állományba lerakódott kocsonya szerű anyag és a zsírsejtek nagymértékű megnövekedése idéz elő. A zsírszövet vastagsága egyénenként változó lehet. Általában a combon, fenéken, csípőn és a hason alakul ki.

A testtekercselés az egyik leghatékonyabb módja a narancsbőr kezelésének, segítségével jó néhány centimétert veszíthetünk zsírpárnáinkból is. Bőr és kötőszövet feszesítő hatása mellett halványítja az éktelenkedő nyúlási csíkokat is. A szakember értékes algás krémmel keni be a hasat, combot,feneket, majd speciális fóliával tekeri be a testet. A kezelés vége egy kb. félórás cellulit masszázs.

A cellulit - narancsbőr jól kezelhető, de időben el kell kezdeni, és sajnos folyamatosan fenn kell tartani az ellene való küzdelmet.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Az előre egyeztetett időpont aznapi lemondása és nem megjelenése az alkalom elvesztésével jár!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06/70-319-0088-as telefonszámon.

Nyitvatartási idő: H-P 8-20, Sz 8-12

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Efitness Zugló
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Róna u. 115/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére