Mai­Kupon

InteGrált Jobb agyféltekés rajz kurzus I. (grafit) 34500Ft helyett most 14500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A jobb-agyféltekés rajz technikáit és kutatásait, Betty Edward és Dr. Rogers Perry munkássága tette lehetővé a világ számára. A lehetőségek egyike, ami segít a látszólagos időben érzékeltetni velünk a gyermeki szimbiózist a világgal. Ez az állapot nyitott és rácsodálkozó, nem kérdőjelezi meg a mivoltát.

A tanfolyam időpontja:

2012.11.23-24-25.

10:00-16:00-igA kurzus tematikája:
- agy féltekéink működése
- szélek, határok érzékelése
- terek érzékelése
- viszonyok érzékelése
- fény-árnyék (megoldás érzékelése)
- egész (gestalt) érzékelése

Elképzeltél magadnak egy jobb szabadabb életet, de az álmaid nem valósulnak meg? Az elveszett kapcsolat önmagunkhoz, ami csak időnként üti fel a fejét, és szólít meg bennünket, hogy több van bennünk annál, amit most megtudunk mutatni a világnak. A kiteljesedés érzése messze vizekre hajózott tőlünk és csak a vágy maradt bennünk erre az igényre.
A jobb agyféltekés rajz kurzuson ráláthatsz, hogy a vágyott életérzést nem kell kikukázni, elfelejteni. A művészet egy magnetizáló eszközként segít a vágyott élethez, és önkifejezéshez. Felfedezed Önmagad igazi kreatív értékeit és azt a művészt, aki minden élethelyzetben könnyedén megoldásokra talál. Láthatóvá válik rejtett megoldási képességünk.

Mivel kultúránk alapvetően bal félteke Intelligencia domináns szemléletű, alapvető szükség van a jobb félteke Intelligencia fejlesztésére, ha kreatív, integrált intelligens életet akarunk élni, és jelentőset alkotni, akkor különösen fontossá válik a jobb agyfélteke. Újra rajzolhatod az életed. Új életet kezdhetsz akárhány éves vagy, soha nem késő. Minden bal agyféltekés megjelenésnek meg van a maga polaritása a jobb agyféltekében pl: ha írni tudunk, akkor rajzolni is, ha van hangunk és beszélünk, akkor éneklés is menni fog, ha járunk táncolni is van képességünk.
A művészképző abban ad óriási lehetőséget, hogy a dolgok mögé tudjunk pillantani, és fel tudjuk térképezni a megszokás hatalmát, ami minden esetben a látszólagos problémánkhoz túl közel megy. Így, sem érzelmileg sem gondolatilag nem tudunk lehatárolódni, szinte magával ragad a vihar szele, és mi csak hagyjuk , hogy ide-oda dobáljon bennünket. A művészképzőn lehetőség nyílik a teljesség pillanatait átélni, a gondolatok közötti réseken eljutni ahhoz Énhez, aki tudta, hogy a világon minden lehetséges. A tanfolyamon újra rajzolható az élet.

Új életet kezdhetünk, akárhány évesesek vagyunk, soha nem késő!
Szeretettel várunk mindenkit!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetése szükséges.

Telefon: 06 1-331-81-86, 
              06 70-384-25-44

A tanfolyam időpontja:

2012.11.23-24-25.

10:00-16:00-ig

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Zsuzsa
Cég
Soter kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Desseffy u. 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére