Mai­Kupon

A Japán manikűr a természetes nő megoldása a köröm problémáira. Nem véletlen, hogy a legnépszerűbb eljárás a divatos szalonokban! Használd ki az alkalmat egy profi manikűrösnél most 3.000Ft helyett 1.290Ft-ért !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajánlom annak, aki nem szeret lakkoztatni, mégis szeretné, ha körmei fényesek, csillogóak, egészségesek lennének valamint töredező, lemezesen felváló körmök ápolására, erősebbé tételére és műköröm eltávolítása után.Japán manikűr lényege: a sérült, töredezett, fénytelen  körmök ápolása  természetes alapanyaggal. Tartósan fényessé és erőssé teszi a körmöket.

Japán manikűr menete: a kezelés során előszor hagyomanyos manikűrrel  kezdünk, majd következik maga a japán manikűr, ami egy méhviaszos ápolás, ezt dörzsöljük a körömbe, ha ez megtörtént következik a méhviasz fixálása ez teszi tartósan fényessé a körmöt.

Japán manikűr célja: a köröm töredezés gyógyítása, rendszeres kezelés mellett a köröm erős lesz és a fénye is meg marad. Ez egy teljesen természetes eljárás, semmilyen káros, vegyi anyagot NEM tartalmaz!

Olyan esetben, amikor rájövünk, hogy a műköröm viselése nem nekünk való, az eltávolítás után japán manikűr kezelés ajánlott, mivel ezen kezelés erősíti, gyorsítja a köröm megfelelő növekedését.

A japán manikűr olyankor is javasolt, ha valaki  szép hoszzú körmöket szeretne, de a művi beavatkozást nem akarja igénybe venni. Az eljárás során csak természetes anyagokat viszünk a köröm felületére, ezért semmilyen drasztikus  beavatkozás nem történik a körömben. A természetes anyagok felvitele segíti a köröm növekedését, erősödését és növeli tartósságát. Pár hónap alatt bárki olyan hatást érhet el, mintha műkörmei lennének, pedig azok a saját természetes körmei. A természetes körmöket ezután ugyanúgy lehet dísziteni, mint készítetett társait.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Cím: 1067 Bp. Eötvös u. 20. Hair-Tech Studio

 

Bejelentkezés szükséges!

 

Vida Nikolett: 30/607-6560

 

A kuponnal rendelkezőknek a tobábbi 3 kezelésből is kedvezményt biztosítok!

 

Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vida Nikolett
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Eötvös u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére