Mai­Kupon

2 alkalom Mikrodermabráziós bőrmegújító kezelés az arc teljes felületén 9600Ft helyett csak 3990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az évnek abba az időszakába léptünk, amikor a legideálisabb elkezdeni egy bőrmegújító kúrát ! Ragyogj Te is ősszel és élvezd a puha bőr érzését!A most ajánlott mikrodermabráziós kezelés lényege, hogy csiszolással eltávolítják azt a felső hámréteget, amely normális esetben nem tudna leválni a bőr felső rétegéről. Így beindul a szaruképződési folyamat, amely a bőr legalsó rétegéből elindulva fölfele lökődik, majd kialakul egy üde, homogén, ép bőrfelszín. Ezek a gépi kezelések eltűntetik a bőrfelszínen lévő szépséghibákat, ráncokat, pigment foltokat anélkül, hogy drasztikus beavatkozásra kényszerítené a bőrt. A legjobb eredmény elérése érdekében 3-5 alkalommal részt venni az ideális, de ez függ a bőr minőségétől is.

A mikrodermabrázió nagyszerűen használható a normál bőr frissítésére, problémás bőr esetén a faggyúműködés szabályozására, szükség esetén a heges bőrfelület halványítására vagy a pigmentfoltok halványítására. Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/9900222-es telefonszámon!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balázs Andrea
Cég
4foryou Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 64.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére