Mai­Kupon

Duopack mosógolyó 55% kedvezménnyel! Környezetbarát mosógolyó + mosógolyó fehérneműkhöz, most 4899 Ft-ért a Hasznos Holmik Boltja kínálatából, ingyenes kiszállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mosson mosólabdával legalább 1 évig, spóroljon tízezreket és kímélje bőrét és a környezetét. Tegyen Ön is környezetéért, a vegyszermentes, egészséges életért! A mosólabda gazdaságos: 300-400 mosásig használható, mindennapos használatnál legalább 1évig.

Bőrbarát, mert érzékeny bőrűek és allergiások is használhatják. Környezetbarát, mivel semlegesíti a klórt a vízben. Higiénikus, hiszen a baktériumok 99,9 %-át eltávolítja a vízből.

A kupon 2 db mosólabdát tartalmaz, melyből az egyik egy általános mosógolyó, mely színes ruhák mosásához ajánlott, a másik pedig kifejezetten fehérneműk mosásához lett kifejlesztve. Mosólabda használata mellett a kevésbé szennyezett ruháknál nem kell mosópor, erősen szennyezett ruháknál pedig minimális mosópor használata szükséges. A mosólabdával történő mosáshoz akár 80%-kal kevesebb mosópor is elegendő, ami jelentős terhet vesz le a természet válláról, hiszen lényegesen kevesebb vegyszert juttatunk így a folyókba, illetve a folyókon keresztül a talajvizekbe és ez által az ivóvizünkbe is egyaránt. A kevesebb vegyszer használattal egészségünket is óvjuk, hiszen a mosószer olyan allergén anyag, ami bőrirritációt válthat ki, mivel mosás után nagy mennyiségben marad vissza a ruhákban.

A mosólabda antibakteriális, kiváló tisztító, szagtalanító és sterilizáló hatását független, külföldi bevizsgáló intézetben végzett tesztek bizonyítják. A ruhák nem fakulnak, nincs elszíneződés többé, és az anyag sem veszít rugalmasságából. A mosólabda használata egyszerű és könnyen elsajátítható.

A mosólabdákkal történő első 1-2 mosásnál érdemes csak a terméknek a mosógépben lennie, ruháknak egyáltalán nem, mivel az első 1-2 alkalom a hatékonyság végett leoldja a mosógépben lévő lerakódásokat, amik a ruhába kerülve ronthatnak annak minőségén. A fehér mosást ne kímélő, hanem normál vagy erős fokozaton végezze. Az igazán erősen szennyezett ruhanemű esetén a mosólabda mellett elegendő a szokásos mosószer mennyiségének egyötödét használni. A folttisztítót közvetlenül a foltra kenje, majd mossa ki a ruhát a mosólabdával. Abban az esetben, ha mosógépe 5kg-nál több ruha befogadására képes, két mosólabdát használjon. A mosólabdákat legfeljebb 60-70 C-os mosás esetén lehet alkalmazni, magasabb hőfokon a burkolat elveszítheti merev tartását. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/220-1191.

E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

Az ügyfélszolgálat elérhető  hétfőtől-csütörtökig: 9-18 óra között, pénteken: 9-13 óra között.
A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére