Mai­Kupon

Hozd magad formába, fogyj, mozogj, érzed jól magad! Társaságra vágysz? SALSA CUBANISMO TÁNCISKOLA – Intenzív Salsa tánckurzus abszolút kezdőknek! Sajátítsd el a kubai salsa alapjait egyetlen nap alatt: 4 000 Ft helyett csak 1 800 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Salsa Cubanismo Tánciskola vár, ha szeretsz táncolni, mozogni. Jó helyen jársz! Nálunk elsajátithatod mindazt, ami kimaradt az életedből. Kurzus időpontja: 2012. november 17. szombat 10.00-14.00. A kuponok kizárólag a meghirdetett eseményre lehet felhasználni. Kupon: Intenzív salsa tánckurzus, ahol elsajátíthatod a kubai salsa alapjait mindössze néhány óra alatt. A gyorstalpalót elvégzők a későbbiekben becsatlakozhatnak folyamatosan futó kezdő kurzusunkba (keddenként 17.30-tól), ahol tovább csiszolhatják tánctudásukat!Salsa - latin ritmusok, önfeledt szórakozás, tanulás és ismerkedés. A lépéseket botfülűek és két ballábasok is el tudják sajátítani.

A közhiedelemmel ellentétben a kubai salsához nem szükséges párral érkezni, folyamatos párváltással, ún. ruedában (körtáncban) tanítunk, így lehetőséged adódik a csoport minden tagjával táncolni. Új embereket ismerhetsz meg, miközben megtanulsz táncolni, s nem utolsó sorban 120 percig égeted a kalóriákat. Szebb lesz a tartásod, javul a mozgáskoordinációd, nőiesebb/férfiasabb mozgásra tehetsz szert.

 

 

Letölthető ÓRAREND+ÁRAK 2012. szeptembertől


Abszolút kezdő SALSA kurzus 
2012. szeptember 18-tól keddenként 17.30-19.30-ig


Cikk rólunk

Jó helyen jársz.
Nálunk elsajátithatod mindazt, ami kimaradt az életedből. 
Kubai SALSA tanfolyamok abszolút kezdő szinttől


Amire szükséged lesz: kényelmes váltó-cipő, ásványvíz, esetleg váltó-póló (az utcai ruha alapvetően megfelel) és nem utolsó sorban egy jó adag mosoly.

 

Az órákon kialakult csapat hétvégente salsa-bulikba jár, gyakran szervezünk közös programokat (koncertek, kirándulások…).
Diákjainknak tavasszal és ősszel „ottalvós” tánchétvégét, nyáron balatoni tánctábort szervezünk, ahol egész nap táncolunk, mozgunk, észrevétlenül pár kilóval könnyebben, alvás-hiánnyal, de feltöltődve, rengeteg élménnyel érkezünk haza.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefon: 20/4888-026

Regisztráció: www.salsacubanismo.com/booking/index.php

Weboldal: www.salsacubanismo.com

Regisztráció a www.salsacubanismo.com-on lehetséges

Cím: Salsa Cubanismo Tánciskola 

 weboldal: www.salsacubanismo.com

Beváltható kizárólag a vasárnapi intenzív kurzusra. 

 Nem ruházható át.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Légy Fitt
Cég
Légy Fitt Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1071 Budapest, Dembinszky u. 44.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére