Mai­Kupon

Pihe puha kezek a hideg időben! 3 alkalmas Paraffinos kézápolás, most 50%os kedvezménnyel 3600Ft helyett 1800Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ahogy közeledik, a Tél kezünk bőre jobban ki van téve az időjárás viszontagságainak. A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés. A paraffinos kezelés (virágviasz mély meleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kezünk bőrét.

-       30 percet vesz igénybe

-       Uraknak is ajánlott!
 

A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a már megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik. A kezelést mindig fertőtlenítéssel kezdjük, ezután jön a bőrradír, majd a letisztult bőrre tápláló krémet kenünk, ami a paraffin fürdő hatására mélyen behatol a bőrfelületbe. 2x belemártjuk a kezeket nyitott ujjakkal a paraffinba, erre húzzuk rá a nylon kesztyűt majd a frottír kesztyűt és ettől érjük el a dunszthatást. 15 -20 perc után levesszük a frottír kesztyűt és a nylon kesztyűvel együtt húzzuk le a kihűlt és megdermedt paraffint.

 

A paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően,hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. Általánosságban elmondható,hogy az első két héten 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom,majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot fenntartásához.Különösen fontos téli hideg napokon a kéz védelme. Az egyik leghatékonyabb megoldást ilyenkor a rendszeres paraffinos kézápolás jelenti. A meleg, lezárt felület elősegíti a gyógy krémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon kizárólag előzetes időpont egyeztetés után használható fel.

Telefon:

0630 329-2269 Juhász Erika

 

Nyitvatartás:
 
H-P: 10:00 - 20:00
Sz: igény szerint

 

További honlap:

http://www.eraofnails.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Marinet Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 31/K
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére