Mai­Kupon

Vágni vagy nem vágni? Feszesen kerek, rugalmas bőrű, csodálatosan telt mellek - sebészeti beavatkozás nélkül - vákumterápiával! Most 3 alkalom 24000Ft helyett csak 9600Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Nyerd vissza azt amit az idő elrabolt! 

A DIBI SPECIFIC ZONE- megemeli és feszesíti a melled vonalát,ápolja és szépíti a dekoltázs bőrét.Kizárólag a mell területére kifejlesztett termékcsalád,biotechnológiával előállított formulája fokozza az aktív összetevők felszívódását.Megelőzi a striák kialakulását,azonnal megemeli a kebleket.Köszönhető ez a "PUSH-UP" hatásnak.Bár az idő múlásával és a gravitációval szemben nem tudod teljesen megvédeni magad, a mell megóvása és "karban tartása"elengedhetetlen,hogy természetesen tündöklő dekoltázsunk legyen.Ez egy tudományosen megalapozott módszer.Azon a bizonyított és orvosilag is elismert és használt tudományos elven alapszik,miszerint a  szövetekben előidézett húzóerő a szöveti sejtek növekedéséhez vezet.Jelenleg ez a műtét nélküli mellnagyobbítás legismertebb tudományosan bizonyított módja,mely hosszutávon a mellszövet ujratermelését idézi elő.Ugyanis a sejtszöveti anyagcserében olyan kedvező biokémiai változások állnak elő,amelyek a mellek megemelkedéséhez vezetnek.A kezelés során a vákum által oxigénben és tápanyagban gazdagabb vér áramlik a mellekbe.A pozitív nyomás pedig gondoskodik az elhasznált vér,nyirok és salakanyagok elszállításáról.Ilyen módon az enzimek ismét aktiválódnak és uj kollagént állítanak elő.Igazi alternatívát kínál a káros gyógyszerekkel és a kockázatos plasztikai műtétekkel szemben.Milyen hatásra számithatok a kezelést követően?
*   a mellek felső íve,a dekoltázs azonnal megduzzad
*   a mell domborúbb lesz,tartása javul
Mikor ajánlom?
* ha melleid az évek elteltével megereszkedtek,veszítettek feszességükből
* ha a fogyókura,többszöri sulyingadozás következtében a mell szövetei meglazultak
A mell ápolását és szépségének megóvását már serdülőkorban el kell kezdeni.
A kúraszerű kezelések alatt és utánna nagyon fontos az otthoni ápolás.Az otthoni ápolás folytatásával lehet fenntartani az eredményt.Ezeknek stimuláló és feszesítő hatása vanSerkenti az anyagcserét és stimulálja a bőr kollagén szintézisé,ujra építi az elasztin rostokat,fokozza a tónust,és a bőr szövteinek feszességét..
Kezelés menete:
* tisztító fázis:peeling
* vákum fázis
* aktív fázis:szérummal ,ampullával,krémmel történő mellmasszázs
* befejező fázis:pakolás,és gipszcsikkal történő mellfomázásAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges. +36209566433

A kupon 3 alkalomnyi kezelést tartalmaz. Egy alkalom 60 perces.

Javasolt kezelések : 5 alkalom + otthoni ápoló.

Egy ember több kupont is vásárolhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére