Mai­Kupon

Feledhetetlen pillanatok örökre! Profi Baba - Mama - Portré - Családi illetve Párfotózás Mohácsi Gábor Fotóművész stúdiójában mindössze 9800 Ft-ért 40000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hát nem lenne csodálatos, ha a családoddal, szerelmeddel átélt fantasztikus pillanatokat művészien csodás fotókon őrizhetnéd meg? Esetleg gyermeked legszebb pillanatait?

Mohácsi Gábor fotóművész most elkészíti rólad és családodról ezeket a képeket.
Mohácsi Gábor több, mint 10 éves fotós tapasztalatával nem létezik számára megoldhatatlan feladat. Minden megbízását szívvel és teljes erőbedobással vállalja, legyen szó divatról vagy családi portréról.

Igazi művész: kritikus és önkritikus. Számára a fotózás nem kötelezettség, inkább életforma és önmegvalósítás. Igyekszik a témát egyszerű, letisztult valójában ábrázolni és elkerülni a torzításokat.

A fotózás helyszíne az V.kerület Kossuth L.utca 11. szám alatti műterem. A fotózás után 200 darab nyersképet kapunk meg cd-re vagy dvd-re kiírva, illetve ezek közül 10 képet retusálva. A képeket aztán igazolványkép mérettől kezdve az A/4-es méretig bármekkorában ki tudjuk nyomtatni. Igényeink szerint választhatunk portré (arckép), párfotózás, baba-mama fotózás, gyermekfotózás, családi fotózás, nyugdíjas fotózás, illetve akár önéletrajzhoz készülő munkapályázati fotózás közül is. A képekből aztán készíttethetünk gyönyörű albumot, amivel meglephetjük szeretteinket, vagy bekereteztethetjük a kedvenceinket, és ékesíthetjük vele az otthonunk falát.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06/1-782-21-72-es vagy 06/31--317-3170-es telefonszámon.

24 órán belüli időpont lemondás esetén a kupon teljesítettnek minősül, ettől korábbi lemondás esetén természetesen új időpont egyeztethető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mohácsi Gábor
Cég
Moss Photography
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Kossuth L.u.11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére