Mai­Kupon

Álomalak kupon! Lipo lézeres kezelések + toka kezelések. 3 alkalom + 3 ajándék: toka kezelések: 75 000 Ft helyett 9 900 Ft -ért a belvárosban. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kisebb súlyfelesleggel rendelkezőknek (2cm vastag zsírtól) is ajánlott valamint a nagyobb súlyfelesleggel rendelkezőknek is hatásos a kezelés. Viszont nagyobb súlyfelesleg esetén ajánlott kavitációs kezeléssel kombinálni, heti 1 alkalommal, hogy a mélyen fekvő izom közeli zsír bontása is beinduljon. A lipolézer egy 30 perces kezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.A Lipolézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológiában. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia.

A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

A lipolézeres kezeléshez kiegészítőként nyomásterápiát vagy vibrációs tréninget kell alkalmazni az anyagcsere és a nyirokkeringés fokozása miatt, mert így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudja a szervezet kiüríteni a lézeres kezelés folyamán felbontott zsírt.

 

Lézer vagy kavitáció?A lipolézer és a kavitáció egyaránt zsírt bont, de más technológiával működnek, így hatásuk sem azonos. A kavitáció a mélyebb, izomkörnyéki zsírszövetet célozza, míg a lipolézer a bőrközeli puha zsírt. A lipolézer ezen felül a bőrt is feszesíti, a 650nm hullámhosszú vörös lézerfény kollagénserkentő hatásának köszönhetően.

 

Lézeres kezelés heti 2-3 alkalommal ajánlott. Minimum 2-3 héten keresztül. A kezelés sorozat akár 3- 10 cm-es körfogat csökkenést eredményez.


A kezelés sorozat folyamán (ami 2-3 hét) kötelező minimum napi 3 LITER folyadékot ( kizárólag víz) meginni. A kezelés alatt fokozottan figyelni kell a szénhidrát fogyasztására. Kizárólag fehérje, zöldség és gyümölcs (ami nem magas cukor tartalmú) fogyasztása ajánlott. Alkohol fogyasztása TILOS! Napi 30 perc mozgás végezendő, akár séta is megfelelő. Ha van még valami kérdése, akkor érdeklődjön kezelőjétől. Szívesen állunk rendelkezésére.


Tilos a kezelés alkalmazása:- menses idején,
- állapotos vagy szoptató nőknél,
- lázas betegeknél,
- hasi műtétek után három hónapig


Kezelést kizáró okok- gyomorfekély,
- nyombélfekély,
- súlyos hastáji rendellenességek,
- daganatos megbetegedések,
- a bőr tisztázatlan típusú vagy rosszindulatú elváltozásai,
- a szervezetbe beépített bármilyen (kemény műanyag, fém, stb.) tárgy, műtéti implantátum, pacemaker, stb.
- magas vérnyomás, szív- és érrendszeri megbetegedések,
- cukorbetegség és egyéb anyagcsere megbetegedések,
- fényérzékenység


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Álmaid Alakja szalon:

Telefonos bejelentkezés szükséges:  20/2753355

H-P: 8-20 SZ: 8-14

 

Bővebben: http://www.almaidalakja.hu/szolgaltatasok/lipo-lezeres-kezeles

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álmaid Alakja Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére