Mai­Kupon

KOMBINÁLT FOGYASZTÓ PROGRAM a FELTALÁLÓK NAGYDÍJÁVAL, 2 alkalom 30000Ft helyett 6000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hetente jársz edzésre, de pont onnan nem sikerül eltüntetni a zsírpárnákat ahonnan szeretnéd, a súlyvesztés miatt lóg a bőröd, striák alakultak ki? Szeretnél célzottan fogyni, miközben a bőröd újra feszes lesz, a striák pedig elhalványulnak?

Programunkat Európa szerte Szépség- és Wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel. A hagyományos természetgyógyászat és a legmodernebb elektrokozmetikai eljárás ötvözete.


KARCSÚSÍTÁS, ALKFORMÁLÁS, FESZESÍTÉS, ZSÍRÉGETÉS négyszeres hatékonysággal!

 

 

 


 

AKKOR ez a program NEKED SZÓL!

Olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni.
A módszer hideg-meleg effektuson alapul. Lényege, hogy mindig a problémának megfelelő kozmetikummal dolgozunk, a célzott hatás elérése érdekében. Ezért a módszer legnagyobb előnye, hogy onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk: hasról, combról, fenékről vagy karról.

A hatóanyagokban lévő illóolajok intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegében. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső "hűvösségnek" azonban az a hatása, hogy a testnek pótlólagos energiát kell felszabadítania, mely a mélyrétegű zsírlerakodások "elégetésével" történik. A hagyományos technológiákhoz képest négyszeres hatékonysággal. 
 
A kritikus testrészek formálásában, a hideg-meleg hatás által súlycsökkenés és a zsírbontás gyorsulása következik be. Az eredmény azonnal centiméterekben mérhető!

Különösen hatékony a cellulit leépítése az ozmózis effektusoknak és az illóolajok hatásának köszönhetően. A bőr- és szövetfeszesség a kezelt területeken is kimagasló. Például a kötényhas feszessé tételénél, vagy belsőcomb, illetve kar feszesítésénél.

A kezelés során az alak problémájának megfelelő gélt, aromaolajat maszírozunk a bőrbe, majd a hatóanyaggal átitatott fáslikkal térdtől a mellig betekerjük, fóliázunk, majd betakarva 45-50 percig fekszik a vendég. Ez idő alatt először melegséget, majd később hűvösséget észlel az alsó rétegekben, a meginduló zsírégetés következtében.

A módszer jelentős hatással van a petyhüdt bőrre is, a szövetek kisimulnak, eltűnnek a bőrráncok, logó has, és a bőr megszépül, bársonyos tapintású lesz.
A kezelés hatására a tápérték négyszeres égetése jön létre, közvetlenül a kezelt területeken, de csak akkor, amikor kevés tápérték van a vérben. Ezért nagyon fontos, hogy a vendég a karcsúsító kezeléssel egyidejűleg kalóriaszegény és ballasztanyagokban gazdag diétát alkalmazzon
Fontos, hogy a kezelés előtt legalább 4-5 órával szilárd táplálékot ne fogyasszon, viszont a kezelés előtt és után feltétlenül igyon egy pohár vizet!

Minden testzónához különböző hatóanyagkombinációk állnak rendelkezésre.
A módszer azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80 %-át a szervezet saját hőegyensúlyának fenntartásása használja.

A Wiener Kosmetikum aromaterápia és fáslizó módszer egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékvesztés, és az úgynevezett szaunahatás. A méretek ezért nem térnek vissza néhány pohár víz elfogyasztása után, és a hideg eljárásnak köszönhetően nem terheli meg a szervezetet sem.

Szalonomban a kezelés megkezdése előtt a hőtérkép útmutatása szerint egy erőteljes rotációs mozgást végző géppel zsírtörést végzünk

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.

A kezelés időtartama 60perc/alkalom.

 

 

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére