Mai­Kupon

14 mm-es Szív Swarovski Kristályos fülbevaló választható színben és kivitelben! Ingyenes házhozszállítással! Elegáns ékszer most hatalmas kedvezménnyel csak 2.050 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajándékozz igazi eleganciát!
A Yohanna Design Ékszer egyedi kollekciójának darabja.
Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Formatervezett metszésű, klasszikus szív formájú, dekoratív, kristály. Az eleganciát és a jó ízlést jelképezi.6228 14mm-es Szív Swarovski kristályos fülbevaló

Országszerte ingyen házhozszállítás.

 

Felhasznált Swarovski elemek:6228/6202 Heart 14mm


Választható Swarovski kristály színek: Vitrail Medium, Vitrail Light, Moonlight, Silver Night, Heliotrope, Crystal AB, Siam, Bronze Shade, Antique Pink

 

Választható fülbevalók:

  1. Beakasztós ródiumos fülbevaló.
  2. Francia kapcsos ródiumos fülbevaló.
  3. Láncos lógó fülbevaló. 


A Yohanna Design Ékszer egyedi kollekciójának darabja.
Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Formatervezett metszésű, klasszikus szív formájú, dekoratív, kristály. Az eleganciát és a jó ízlést jelképezi.


Válassza Ön is az értékálló minőséget! Nálunk minden ékszer garantáltan antiallergén orvosi acélból, eredeti Swarowski Kristályból, más értékes féldrágakövekből és magas minőségű kiegészítőkkel készül. Így az Ön által vásárolt divatékszer örökéletű, nem színeződik el, és Ön elégedett, visszatérő vásárlónk lesz. Legyen az bármilyen alkalom: születésnap, névnap, karácsony, szerelmi vallomás, a Yohanna Design Ékszer ragyogó ajándék akár Önnek, akár annak, akit Ön kedvel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

KUPON BEVÁLTÁSÁNAK MENETE: Küldje el a kapott kuponkódot, választott színt, választott  kivitelt és a szállítási címet a kupon@yohanna.hu címre.

ORSZÁGSZERTE INGYENES SZÁLLÍTÁS
Szállítás: kuponbeváltás után kb. 3-7 nap.

Minden ékszert értékbiztosított, nyomon követhető küldeményként postázunk, mert nekünk az Ön érdekei a legfontosabbak!

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Yohanna Design Ékszer
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére