Mai­Kupon

Mosolyogj bátran fehér fogakkal! 40 perces fájdalommentes fogfehérítés plazma lámpával 65000 Ft helyett csak 12990 Ft-ért a White Smile rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nagyon sokan küzdenek elszíneződött fogakkall, de tartanak a fogorvostól. Ha te is közéjük tartozol ez az ajánlat neked szól!

AZ ELJÁRÁS FÁJDALOMMENTES!

Fehéríttesd fogaid a White Smile segítségével a mai kor egyik legfejlettebb eljárásán alapuló fogfehérítési módszerével, a plazma lámpás fogfehérítéssel.

A kupon a III. kerület mellett,  kizárólag előzetes egyeztetés alapján beváltható a XI. kerületben is.

Akár 16 árnyalattal fehérebb fogakra tehetsz szert!

Kápráztasd el ragyogó fogaiddal a párodat, barátaidat, ismerőseidet!
 

Cégünk a mai kor legfejlettebb eljárásán alapuló fogfehérítési módszerrel, a plazma lámpás fogfehérítéssel végez szépészeti beavatkozásokat. Egyedülálló fotókozmetikai technológiával varázsoljuk vissza fogainak természetes, fehér színét egy kényelmes, mindössze 40 perces kezelés alatt. Az eljárás lényege és ereje a speciális fogfehérítő zselében rejlik, amely a plazma lámpával együtt fejti ki hatását. Akár 16 árnyalatnyi fehéredés is elérhető.

 

A beavatkozás fájdalommentes, de a fogakban ideiglenesen érzékenység előfordulhat.A koronák és tömések színe nem változik. A kezelés a tömésekre és koronákra nem ártalmas.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés alapján, rugalmas időbeosztásban.

 

www.feherfogak.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
White Smile
Telefon
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Örlő utca 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére