Mai­Kupon

Tökéletes mosoly érdekében: fogbeültetés!
Implantátum és korona együtt, most csak 150.000 Ft-ért, az eredeti 271.000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fogaink elvesztése mindig traumával jár. A kivehető protézisek nem megfelelőek, zavaróak, ezért a megoldás Önnek a fogimplantáció, azaz a fogbeültetés!Az implantáció a csavar behelyezésének költségét, a felépitményt és az esztétikus porcelán korona árát egyaránt magában foglalja.

A hiányzó fogak pótlására nemcsak a tradicionális koronákat vagy hidakat választhatjuk, hiszen manapság már a fogbeültetéssel is természetesnek ható mosolyunk lehet. A fogágyba beültetett és az állkapocscsonthoz rögzített implantátumok lehetőséget adnak fogak egyenkénti elhelyezésére, de hidak vagy protézisek felhelyezésére is.
A rögzített implantátumoknak köszönhetően a beültetett fogak természetesebb és kényelmesebb érzést biztosítanak, mint a hagyományos pótlások.

Ahhoz, hogy valakit fogorvosa alkalmassá nyilvánítson a fogbeültetésre, fontos, hogy a jelentkező egészséges fogággyal és megfelelő csontstruktúrával rendelkezzen, hiszen ez elengedhetetlen az implantátumok megfelelő rögzüléséhez.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. december 7-ig,, beváltható 2013. december 14-ig!

időpontegyeztetés: +36-1-224-9090

1 személy 1 kupont használhat fel!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
FirstMed
Cég
Es Evident Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Hattyú u. 14
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére