Mai­Kupon

Három alkalmas, Peter Hess® féle Hangmasszázs terápia a 13. kerületi Montimed Vitalis Orvos Természetgyógyász Centrumban, most 9500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből van, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre. Testünk szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat.  A hangterápia során a bőrön keresztül hatolnak testünkbe a rezgések, eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva a mintegy 100 billióra becsült sejtet szervezetünkben, ennek köszönhetően  minden sejtünk masszázst kap. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett hangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai állapozunk eredeti minőségét.

A hangtálakból egyenletes ritmus szerint áramló hang és rezgés segít a serotonin felszabadításában, folyamatos szétáramlásában is. Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag feltöltödünk, a többszöri kezelések hatására erősödik az immunrendszer, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.Peter Hess®módszerének alapjául a hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, melyeket már több, mint 5000 évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában, hogy helyreállítsák a szellem, a test és a lélek harmóniáját.

 

Sejtmasszázs lágy hangokkal: A páciens testére különféle méretú tálakat helyeznek, amelyeket egy filcütó segítségével szólaltatnak meg. A rezgés végigáramlik a testen, és megmozgatja a sejteket. Ha nincsenek az útjában akadályok, energiablokkok, a hangrezgések könnyedén haladnak végig a testen.  A vibráció lágyan masszírozza az akupunktúrás pontokat, a meridiánokat, tisztítja és feltölti a csakrákat és az aurát. Ebben az állapotban a finom rezgések és vibrációk a víz elem közvetítésével könnyen behatolnak mélyen a testbe, ott mind testi mind lelki feszültségeket és blokkokat oldanak.


Alkalmazási területek: stresszes életmód, ideges feszültség esetén, izomfájdalmak és görcsök enyhítésére, porckorong és ízületi fájdalmak kezelésére, emesztési zavarok esetén, kismedencei fájdalmak kezelésre, menstruációs görcsök enyhítésére. 

 

A kezelés nem ajánlott azoknak, akik: epilepsziában szenvednek, akkut gyulladásos megbetegedésük van, beépített szív ritmus szabályzóval rendelkeznek, terhesség első 3 hónapjában. 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezeléssel és a hangmasszázzsal kapcsolatban az alábbi honlapon találhat bővebb tájékoztatót: http://www.hangterapia.hu/

A kezelés igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szüksége az alábbi telefonszámok valamelyikén: 06-1/238-0742 vagy 06-20/2890-892, 

A Montimed Vitalis Orvos Természetgyógyász Centrum pontos címe: 1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt.1.

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 9.00-17.00 illetve megbeszélés alapján igény szerint. 

Egy kupon vásárolható saját részre, egy pedig ajándékba! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Montimed Vitalis Orvos-Természetgyógyász Centrum
Cég
Esentico Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia utca 33.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére