Mai­Kupon

MIT TARTOGAT SZÁMODRA A JÖVŐ? JÓSLÁS 9.000 FT HELYETT 2 500 FT -ÉRT A SZTÁROK JÓSÁTÓL: BÓN BORITÓL MEGTUDHATOD a belvárosban. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bón Bori amit eddig megjósolt, az megvalósult. Nem hiszed? Járj utána. A sztárok is így tettek: Rendszeres vendége: Mészáros Árpád Zsolt, de megfordult már nála Pécsi Ildikó, Csonka András, Béres Alexandra, Fodor Zsóka, és még sokan mások. Megtudhatod mit hoz a jövő év, az elkövetkező 3 hónapod részletességgel elmondja Bori, a váratlan fordulatokra, betegségekre, gazdasági helyzetedre fel tudsz készülni. A siker mágia segít elérni anyagi céljaidat. A 2013  -as évre megtudhatod milyen feladatok várnak rád, milyen döntéseket hozz, hogy neked jó legyen, azt is elmondja Bori, hogy a 2013-as évben mi a karmikus feladatod.  A Jóslás menete a következő:

- Tarot vetése: a következő 1 év eseményeit mutatja

- Cigány kártya vetése: a következő 3 hónapot mutatja

Milyen kérdésekben segíthet a kártya?

  • Anyagiak alakulása, pénzügyi-, magánéleti döntések, adás-vétel, egészség, szerelem, a kapcsolatok elemzése, valamint alakulásának lehetőségei.
  • A munkahelyen várható események,munka váltás,esetleg: munkába állás. Tanulmányok,pályaválasztás sikeressége.
  • A már meghozott döntéseink helyessége, esetleges korrekciókra kínálkozó lehetőségek.
  • Személyek és velük való viszonyunk…és ami csak adódhat egy ember életében!e, alakulásának lehetőségei, munkahely, személyek és velük való viszonyunk…és ami csak adódhat egy ember életében!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges! 

Cím: Mazel tof kávézó

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kovácsné Bón Borbála
Cég
Bón Borbála
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Hegedűs Gy u 28
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére