Mai­Kupon

Modern nőnek, modern ékszert! Starfish Tengeri Csillag Crystal AB Swarovski Kristály ékszer szett, most csak 3.150 Ft-ért! Ingyenes házhoz szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Crystal AB: A szivárvány minden árnyalatában tündöklő, csodás kristály, amely mindig új arcát mutatja. A megújulást kereső, modern nő ideális ékszere.6721 Tengeri Csillag Crystal AB Swarovski Kristályos Ékszerszett
Kódszáma: 6721ABSET

Felhasznált Swarovski elemek: 6721 Starfish 20mm Crystal AB


Az ékszerek a Yohanna Design Ékszerkollekció darabjai.

Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Crystal AB: A szivárvány minden árnyalatában tündöklő, csodás kristály, amely mindig új arcát mutatja. A megújulást kereső, modern nő ideális ékszere.


A fülbevaló kérhető ezüstszínű ródiumos francia kapcsos és beakasztós változatban is.
Ajándék állítható méretű szatén szalag vagy fekete bőr nyaklánc.


Válassza Ön is az értékálló minőséget! Nálunk minden ékszer garantáltan antiallergén orvosi acélból, eredeti Swarowski Kristályból (Crystalized - Made with Swarowski Elements), más értékes féldrágakövekből és magas minőségű kiegészítőkkel készül. Így az Ön által vásárolt divatékszer örökéletű, nem színeződik el, és Ön elégedett, visszatérő vásárlónk lesz. Legyen az bármilyen alkalom: születésnap, névnap, ballagás, szerelmi vallomás, a Yohanna Design Ékszer ragyogó ajándék akár Önnek, akár annak, akit Ön kedvel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

KUPON BEVÁLTÁSÁNAK MENETE: Küldd el a kapott kuponkódot, melyik kapcsot kéred a fülbevalónak, melyik nyakláncot a medálnak, a választott színt és a szállítási címedet a kupon@yohanna.hu címre.

ORSZÁGSZERTE INGYENES SZÁLLÍTÁS
Szállítás: kuponbeváltás után kb. 3-7 nap.

Minden ékszert értékbiztosított, nyomon követhető küldeményként postázunk, mert nekünk a te érdekeid a legfontosabbak!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Yohanna Design Ékszer
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére