Mai­Kupon

Két igazi olasz-vékonytésztás pizza szabadon választva az étlapról és két pohár sör vagy üdítő az Operánál 3080Ft helyett 1540Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!2 db szabadon választott nagy (32 cm-es) pizza és 2 pohár sör vagy üdítő az Operánál, a Budapesti Broadway  szívében.
VEGYÉL TÖBB KUPONT!!!!  Ha szeretnél kettesben tölteni partnereddel egy romantikus estét, vagy elhívnád egy vagy több családtagod, barátod egy kellemes beszélgetésre, ne habozz, élj a lehetőséggel, hiszen most 50% kedvezménnyel teheted meg!Pizza lapunk megtekinthető a www.facebook.com/ZazuCafe oldalon.
A barátságos fiatalosan elegáns külső, az udvarias kiszolgálás és a finom ételek bizonyára Önnek is elnyeri majd tetszését.
Az étterem adottsága kiválóan alkalmas céges rendezvények, kisebb esküvők, eljegyzések, leány vagy legénybúcsúk, születésnapok, osztálytalálkozók lebonyolítására. ( Max 40 fő étkezése biztosítható egyidejűleg). Legfeljebb 12 fős társaságoknak kissé szeparált különterem is biztosítható.  
A Zazu Cafe Pizzéria  Pub vezetősége és személyzete egész évben, minden nap 8.00 – 23:00 óráig, várja kedves vendégeit. Az étterem rendelkezik ingyenes WIFI szolgáltatással is.
Gyermek etetőszék és mozgássérültek számára is kényelmesen megközelíthető asztal biztosítja a különleges igényeket.
Társasjáték és karaoke felszerelés is kérhető rendezvényeihez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos asztalfoglalás kötelező!

Tel.: 0670/3368493

Nyitvatartás:

Minden nap 8:00-23:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zazu Cafe 8
Weboldal
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Ó utca 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére