Mai­Kupon

Mindegyikből csak egy van a világon.
Egyedi darab, több rétegben Aranyozott Crystal Rose Kerámia Medálok most 70% - os engedménnyel, csak 9900,- Forintért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Most hozzájuthatsz egy olyan különleges medálhoz, amelyik biztos, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán.

Tűzbonsai® stílusban készült, több rétegben aranyozott, kézzel készített kerámia ékszerek.

Egyedi darabok."Egyedi darab aranyozott Crystal Rose medálok: kézzel készített, több rétegben, 24 karátos arany festékkel aranyozott kerámia medálok, Tűzbonsai® stílusban. Egy darab többnyire egy hónap alatt készül el."

TŰZBONSAI®
Új műtárgy típus a mai modern művészetek világában.

A Brüsszeli és a Párizsi Magyar Kulturális Intézet visszajelzése szerint ilyet vagy hasonlót sehol máshol a világban nem készítettek.

A medálok egyedi darabok, kiválasztani a megrendelés leadási sorrendjében lehet a www.crystalrose.hu oldalon. 12 egyedi darab van készleten."


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Megrendelhetők a www.crystalrose.hu oldalon, a Cystal Rose Ékszerek kategóriában, megrendelés sorrendjében a készlet erejéig, 1 napos szállítással

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal Rose Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út, 17, 7/22
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére