Mai­Kupon

Pihenje ki a fárasztó karácsonyi készülődés és vásárlások okozta stresszt! 70 perc a test és lélek egészségéért! Talpmasszázs, metamorf masszázs, Arolo Tifár? Állítsa össze kedvére és igénye szerint csomagját, most 3499 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A test és a lélek felfrissülése csomagban az alábbi szolgáltatások közül választhat: metamorf masszázs, talpmasszázs vagy energetikai kezelés az Arolo Tifár. 


A kezeléseket egymással kombinálva rövid időn belül látványos eredmények érhetőek el, segítségükkel sokat tehetünk a test és a lélek egészségéért! A 70 perces csomagban Ön állítja össze saját igényei szerint, hogy milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni illetve, hogy ezek kombinációját hogyan szeretné variálni. SEGÍTHETEK HOGY, könnyebben elviseld mindennapi terheidet, hogy kevesebb gyógyszerrel kelljen betegségeidet, fájdalmaidat enyhítened, hogy érezd, nem vagy egyedül a problémáddal, hogy újra szépnek, egészségesnek érezhesd magad, hogy boldogabb, teljesebb életet élj! 

 

A METAMORF MASSZÁZS, LÉLEKMASSZÁZS; életünk során elszenvedett lelki sebeinket gyógyítja. Lelki sérüléseink gerincünk mellett lerakódva energiablokkokat képeznek, melyek megnehezítik az érintett gerincszakaszhoz tartozó szerveink működését. Kezelés alatt a láb-, kéz- és fej reflexpontjainak érintésével, simításával oldjuk a blokkokat.

 

AROLO TIFÁR: megkeresi a probléma okát! Betegségünk okát szünteti meg, így indít be öngyógyító folyamatokat!

 

TALPMASSZÁZSNÁL valójában a láb reflexzónáit masszírozzuk. Minden szervünk zónája megtalálható lábunk talpi, illetve lábháti oldalán. A zónák masszírozásával felfrissíthetjük testünket, aktivizálhatjuk immunrendszerünket és fokozott működésre serkenthetjük ellustult szerveinket. Kiegészítő terápia lehet krónikus és akut betegségek kezelésében. A talpmasszázs javasolt az alábbi egészségügyi problémák esetén: fogyókúra, hízókúra, méregtelenítés, fejfájás, stressz, emésztési zavarok, máj-, epe-, gyomor problémák, székrekedés, meddőség, hormonális problémák, menstruációs zavarok, pajzsmirigy betegségek, mozgásszervi megbetegedések, bénulások,, ideggyulladások, gerincferdülés, gerincsérv, izomfájdalmak, depresszió, függőségek, légúti problémák, asztma, allergiák, bőrbetegségek, ekcéma, kiegészítő kezelések műtétek, súlyos betegségek, pl. agyvérzés után)

 

A különböző masszázsfajtákat együtt alkalmazva valóban sokat tehetünk testünk és lelkünk egészségéért! Minden korosztálynak ajánlott!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes telefonos egyezetés után váltható be a szolgáltatónál.


Bejelentkezés: 06/20-931-7359, keresd Ágnest!

 

Amennyiben elszeretne térni az előzetesen egyeztetett időponttól, kérjük hogy azt 24 órán belül jelezze a szolgáltatónak. Ennek elmaradása esetén a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siegl Ágnes
Cég
Ágnes Kozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
1157 Budapest, Nyírpalota út 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére