Mai­Kupon

Téli napok a Bükkben, Lillafüred közelében. 2 fő: 3 nap / 2 éj. reggelivel ! Fakultatív: pótszilveszter/felárral/, lovas szánozás, síelés, kedvezményes belépő a barlangfürdőbe: 34 000 Ft helyett 15 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Hotel Miskolc és Lillafüred között, a Csanyik völgyi Vadaspark bejáratánál található, egy déli fekvésű, lankás domboldalon. A hotel szobáiból a Bükk hegység csodálatos képe tárul elénk.  Ez a sokarcú hegység ad egy kellemes környezetet amelyben a hihetetlenül friss levegő biztos és kellemes kikapcsolódást nyújt az Ön és Kedves Családja számára. Program lehetőségek: A síelést kedvelőknek Bánkúton van lehetőség, a fürdőzőket a Miskolctapolcai barlangfürdő várja. Itt a tél: lovas szánozás Bükkszentkereszten.

Fakultatív:  Pótszilveszteri napok. 

Időpontja:   2013. jan. 18 - 20. jelentkezés és információ a szolgáltatónál Január 15.-ig.  Férőhely a jelentkezés sorrendjében. 

+ díja: 2 fő / 2 éj: a kuponon felül + 13 000 FT fizetendő a helyszínen.A kupon tartalma:

 2 fő: 3 nap / 2 éj. reggelivel +1 alkalom szauna


A szobák felszereltségéhez tartozik Tv, rádió, hűtő, zuhanyzó, mosdó, WC, ventillátor és széf. A szobák nagy része panorámás, déli fekvésű, az ablakokból a Bükk-hegység, a kisvasút, valamint a kertben ugrándozó mókuscsaládok láthatóak. A szállás helyen billiárd használat.  

Elhelyezés kisebb társaságoknak 6-10 fő részére a Vár Appartmanban.

Ellátás a Llilafüred Kapuja Hotelben- mely pár percre van az appartmantól.


 

Látnivalók:

Bükk hegység mellett az alig pár perc alatt megközelíthető Lillafüred és a Csanyik völgye nyújt még látnivalókat. A Csanyik völgyben csakúgy mint a Bükk bármely részében rengeteg túristaútvonal található. A legnagyobb érdekessége a völgynek a Városi Vadaspark, ahol az állatok többségét a természet eredeti formáját megőrizve láthatjuk, de néhányuk mesterségesen kialakított kifutóban található.

A hoteltől alig 2 km-re található pl. a Diósgyőri Vár, amely Nagy Lajos idejéből maradt ránk, és kellemes kikapcsolódást nyújt a vár tövében található Várfürdő és Strand. Ha Ön kíváncsi Miskolc belvárosának forgatagára, akkor alig fél órányi buszozás után betekintést nyerhet városunk életébe. Nemcsak a környező hegyek, de városunk is bővelkedik látnivalóban. Említésképpen a szép épületek közzül, ajánlott megtekintei az Avas kilátót, az alatta található zenélő toronyórával, vagy a Miskolci Nemzeti Színházat, amely az ország első kőszínháza. Ezek mellett európa hírű a Deszkatemplom. Nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni a Tiszai pályaudvar most felújított épülete mellett, amely Magyarország nagy pályaudvarai között igen előkelő helyen szerepel nem csak vasúti forgalma hanem látványossága tekintetében is, valamint a nemrég elkészült Szinva-terasz impozáns beilleszkedését a belváros életébe és nem hagyhatjuk ki az idén átadott Kemény Dénes Városi uszodát, amely a Barlangfürdőtől nem messze található Tapolcán.

 

Pótszilveszter: Szilveszteri vacsora, szilveszteri műsor( színészekkel) , tombola,

időpontja:   2013. jan. 18 - 20. jelentkezés és információ a szolgáltatónál Január 15.-ig.  Férőhely a jelentkezés sorrendjében. 

+ díja: 2 fő / 2 éj: a kuponon felül + 13 000 FT fizetendő a helyszínen.

  • 1 órás műsor: színészek zenés előadása
  • ünnepi vacsora, éjféli kóstoló: leves, malac pecsenye, desszert, lencse főzelék


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos foglalás szükséges!

A pótszilveszterről érdeklődjenek telefonon a férőhely miatt!

Bővebben: //lillafuredkapujahotel.hu/

A kupon beváltható 2013.február 28.-ig.

 

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lillafüred Kapuja Hotel
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3535 Miskolc, Partos út 14
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére